Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rusza pilotażowy program szczepień
~Celestynowy Cytryniec niezalogowany
14 kwietnia 2021r. o 16:07
Poradnia antyalkoholową na forum?

Same sfizy braku alkoholu w organizmie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brudnoszara Kolkwicja niezalogowany
14 kwietnia 2021r. o 16:09
raczej krwi w alkoholu nie stwierdzono
14240
M21W2
14 kwietnia 2021r. o 17:17
Pannazdzieckiem napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Piotrek nie myśl że odpuszczę , czeka nas wojna do jesieni , ja kmiotek i oszołom a nawet siewca propagandy łatwo nie odpuszczę foliarzowi .
Zadzwoniłem do Panny która okazała się mężczyzną .
Będzie ciężko .

No bedzie cienszko , ale ja się nie boję Plantatora :)

Popatrz na to Lucjanie ... szatanie :

Powiem Ci Lucjanie , że każda cywilizacja ma swe priorytety i autorytety , ale mną Lucjanie ... żadna gówniara żondzić nie bedzie i nie powie ... maska na ryj ... od Jezusa się uczyłem prawdy ... i mogą mnie qurwa ukrzyżować :)

Nie chowam się pod kwiatuszkiem ... kiedy chleję , to chleję , kiedy kocham , to kocham :)

Przeźroczysty jestem Lucjanie , jak Jezus :)

22258
#Horus nieaktywny
14 kwietnia 2021r. o 17:31
Biskupi Kiścień 13 min. temu

Dziś obchodzimy rocznicę ściemy.
Utopienia milionów w show z największym samolotem świata który przywiózł tony bezużytecznych maseczek sprzedawanych na Orlenie.

Dziś I rocznica kupna respiratorów widmo 14 kwietnia czyli święto wszystkich, którzy obłowili się na pandemii. Tego dnia rok temu Janusz Cieszyński w imieniu Ministerstwa Zdrowia podpisał umowę na dostawę 1241 respiratorów z handlarzem bronią z Lublina. W ciągu kilku godzin handlarz miał na koncie 150 mln.

Nikt nie poniósł konsekwencji

normalni ludzie widzą tą polską nienormalność i odpowiednio komentują ...
a oszołomy będą tkwili w idio.tyzma.ch i nikt im nie wmówi że białe jest białe a czarne jest czarne :D

czarnek wysyła dzieciaki do szkoły pierdzieląc że ''fala zachorowań mija'' :D a minister od niby zdrowia zaraz po nim mówi że ''fala zachorowań utrzymuje się na wysokim ,niepokojącym poziomie''

czyli co?

banda idio.tów...;D

~~Ognistoczerwony Chaber niezalogowany
14 kwietnia 2021r. o 17:33
po wuja tego pierda tu wkleiłęś?
~~Ognistoczerwony Chaber niezalogowany
14 kwietnia 2021r. o 17:34
~~Ognistoczerwony Chaber napisał(a): po wuja tego pierda tu wkleiłęś?

to do pierdziwkleja troszkę wyżej
~~Kruczoczarny Żylistek niezalogowany
14 kwietnia 2021r. o 18:01
"Technologia produkcji szczepionek firm AstraZeneca i Johnson&Johnson budzi poważny sprzeciw moralny, jednak w przypadku braku wyboru wierni mogą z nich korzystać" – przekazali w oświadczeniu polscy biskupi

Kościół ma zastrzeżenia do produkcji preparatów AstraZeneca i Johnson&Johnson z powodu wykorzystania w liniach komórkowych materiału biologiczne.

O biskupach pedofilach dalej milczą .
~~Jasnobrunatny Wiesiołek niezalogowany
14 kwietnia 2021r. o 18:01
Po co koronawirus?

https://portal.abczdrowie.pl/podskorny-czip-wykryje-koronawirusa-pentagon-opracowuje-rewolucyjna-technologie

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.