Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rusza pilotażowy program szczepień
~~Szarawobiały Słoneczniczek niezalogowany
14 kwietnia 2021r. o 19:06
460 Polskich lekarzy i naukowców najwyższej klasy pod przewodnictwem byłego głównego inspektora sanitarnego i wiceministra Zdrowia epidemiologa prof .Zbigniewa Hałata wystosowało list do premiera w sprawie fałszywej pandemii .przymusowym szczepieniom i lockdownom. Żadnej odpowiedzi, tylko grożby
Tymczasem tak zwana rada medyczna przy premierze
Na 17 członków Rady Medycznej 12 jest w stanie konfliktu interesów czyli pobierało pieniądze od producentów szczepionek !!!
W tygodniku „Sieci” dziennikarz Maciej Pawlicki zamieścił artykuł wykazujący powiązania ekspertów Rady Medycznej z zagranicznymi koncernami farmaceutycznymi. Premier otacza się ludźmi, którzy otrzymywali granty od twórców szczepionek na koronawirusa w tym m.in. firma Pfizer, Moderna oraz Janssen. Dziennikarz w swoim felietonie domaga się od mediów rzetelnego informowania opinii publicznej na temat tych biznesowych koligacji wśród lekarzy. Listę lekarzy i naukowców powiązanych z koncernami farmaceutycznymi otwiera profesor Krzysztof Simon, który bardzo przychylnie wypowiada się o szczepionce firmy Pfizer. To są ci fachowcy. Minister Zdrowia ekonomista , Główny inspektor sanitarny , elektryk
Oczywiście żaden z płatnych konowałów typu Simon ,Horban czy Sutkowski nie miał odwagi przyjść do programu Warto Rozmawiać mając na przeciwko prawdziwych fachowców
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 kwietnia 2021r. o 19:14
M21W2 napisał(a): ....

:D :D :D

Ale powiem Ci Lucjanie , że chłopaki od Darwina bardziej mi imponują :

Coś mi za kabaret wkleił , Gabrysiak lepszy robi na Bielskiej , a kumpel Kuternoga ma nawet lornetkę ( były trep pieprzony ) , to lepiej widzi :D

Chleję dalej :) Jak skończe ... to może i skończy się plandemia , albo perypetie mojej drugiej Córci.

Widzisz Lucjanie , ja podobnie , jak Ty nie nauczyłem się jeszcze asertywności .

... będę musiał skończyć chlać i powiedzieć BASTA z tą miłością .

Już kiedyś tak zrobiłem ... i zaś będę musiał ...

Baba poświęca się nie dla miłości , a dla własnego ego Drogi Lucjanie , albo dla dzieci wnuków , prawnuków ... qurwa może pójdę się jednak zaszczepić ... blisko mam ...

Wiara , Nadzieja i miłość ... to tylko slogany , jak poezja Kolegi Alterowicza :)

I wyzionem ducha jak gadał inkaso do ... Starszego Pana :

Lucjanie proszę nie bierz drugiej dawki ... nie wszystko złoto , co się świeci :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Szarawobiały Słoneczniczek niezalogowany
14 kwietnia 2021r. o 19:16
Warto rozmawiać fragmenty
https://youtu.be/ylROF3yqQS4
~~Krwistoczerwona Karagana niezalogowany
14 kwietnia 2021r. o 20:01
~~Szarawobiały Słoneczniczek napisał(a): Warto rozmawiać fragmenty
https://youtu.be/ylROF3yqQS4
Pan Lucjan chodzi wcześnie spać
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 kwietnia 2021r. o 2:08
Zaś przyniosłem sobie piwo Lucjanie ... chyba " bende " musiał jutro pogadać z takim jednym alkoholikiem , co Go Baba zostawiła ... gdyby była Ewą Adama ... ale nie daleko DNA od Macierzy Drogi Lucjanie . Albo jabłko od jabłoni :)

I niech Parówa teraz startuje w konkuby . Sukcesów Parówa :D

To nie może tak być , że egoizm i głupia duma naraża na cierpienie Dziecko Indygo i Jego Brata i Siostrę .

Ja mogę być oszołomem Mia Donna , ale ... pójdę jutro i pogadam z Tym , któremu się wydawało , że jest kochany :)

Wiem , że nie mam prawa wspominać o Tobie ... Może Ty powinnaś robić za Cenzora zamiast Janusza T. A Może Gocha z bajania ?

Qurwa mać ... mówię jak jest .

Dopisane 14.04.2021r. o godz. 22:23:

.... ale wracając do sprawy Lucjanie , emocje nami nie mogą szarpać...

synkowi to powtarzam ... no temu z Domu Dziecka w Bolesławcu ... Radek Różański jeszcze gupek nie wie , ale pierwsza Córcia już się nauczyła prawdziwej Kobiecości

... nie leży , nie pachnie . Nie liczy na pomoc starego :D Zapierdala i śmierdzi jak ja :D

Dobranoc Lucjanie ... Ty szatanie :D

Dopisane 15.04.2021r. o godz. 02:08:

... ale powiem Ci Diabole ... lucyferze wciąż czyta książki ... ta moja pierworodna Kaśka Różańska i jak Jej ostatnio podesłałem ten kawałek :

Spytała ... Tato ... skąd ty znasz moje koleżanki ? :D :D :D

Lubię wracać tam gdzie byłem już ... Wodecki śpiewał ... sentyment Lucjanie :)

Parówa mnie nie kocha , Promień też nie ... wszystko do dupy ... nawet Pan Gabrysiak czai się na mnie ze strzykawką na Bielskiej :D

Ale Natali , ma wnusia zapierdziela jak ta lala :D ... nie była szczepiona , bo Mamusia Kacha poszła po rozum do głowy . Z Wojtasem po legnicach i wrocławiach jeździłem ...

lubię pisać po nocach Listy młodego diabła do Starego ... Solidaruchu , prostaku i kmiocie :D

Może Faust , albo Bułhakow ... może Lem , albo Lenin z dziełami wybranymi , bo Engels i Marks .... razem z Friedmanem i jego Wolnym wyborem kapitalizmu w dobie koronaświrusa odstaje nieco od normalności :)

Gdybym był poetą Drogi Lucjanie ... napisał bym sonet o sku ... rwysyństwie .

Ale nie jestem i prozą się posługuje Stary Diable . A natchnienie miewam ... po nocach :)

No i mam jeszcze jedno piwo , ja kmiot , prostak , alkoholik i ostatni do altruistycznego
szczepienia pana Gabrysiaka :D

Urzędnicy Państwa Istniejącego Jedynie Teoretycznie z Ludźmi publicznie nie gadają Drogi Lucjanie :)

Pochowani za biurkami modlą się pewnie o utrzymanie posady dla siebie i dziatwy :)

Smie wqurwiłaś Mia Donna ... ostatni raz :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
15 kwietnia 2021r. o 6:22

Pannazdzieckiem przedwczoraj o 22:12

Horus napisał(a):
Pannazdzieckiem 15 godz. 55 min. tem

Idę w kimono , a Ciebie Mia Donna proszę ... odbież telefon :)

odebrała?

hahaha....

Tak . Mówię jak jest ... cierpi i dlatego nie pisze .
..............................................

Pannazdzieckiem 4 godz. 6 min. temu

I niech Parówa teraz startuje w konkuby . Sukcesów Parówa

Ja mogę być oszołomem Mia Donna , ale ... pójdę jutro i pogadam z Tym , któremu się wydawało , że jest kochany :)

Wiem , że nie mam prawa wspominać o Tobie ... Może Ty powinnaś robić za Cenzora zamiast Janusza T. A Może Gocha z bajania ?

Qurwa mać ... mówię jak jest .

Dopisane 14.04.2021r. o godz. 22:23:

Smie wqurwiłaś Mia Donna ... ostatni raz

''emocje nami nie mogą szarpać...'':D

''cierpi i dlatego nie pisze''

i kto tu cierpi? kogo ponoszą emocje ?

co za typ...wszystko potrafi zniszczyć...

wrak ...
~~Bordowa Smagliczka niezalogowany
15 kwietnia 2021r. o 7:21
Horus napisał(a):
wrak ...

Też dzięki tobie. Możesz być dumny...
~Celestynowy Cytryniec niezalogowany
15 kwietnia 2021r. o 7:33
"katolicy nie powinni godzić się na szczepienie preparatami firm AstraZeneca i Johnson&Johnson."

Dopuszczona tylko dla masonerii, ateistów i humanistów.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza
REKLAMA Orange zaprasza