~~Ołowiany Styrakowiec niezalogowany 19 kwietnia 2021r. o 12:26
Czytam te wasze publikacje i aż mi wstyd za was - dziennikarzy. Chyba jednak niby dziennikarzy. Nie dość, że jesteście stronniczy, to jeszcze kreujecie rzeczywistość inną niż w realu. Skąd tytuł o strachu Premiera wobec protestujących? Przecież Premier nie z takim protestami się spotykał. Przeciwko niemu protestowały setki osób, a jakoś się nie przestraszył. Poza tym, uczciwie trzeba napisać, że wizyta Premiera Rządu RP (jakiegokolwiek) to wyróżnienie dla miasta i szpitala, a nie powód do nakręcania nienawiści nie tylko ludzi wobec rządu ale i jednych mieszkańców wobec innych. Bolec.info był kiedyś portalem, na który chętne wchodziłem, bo stanowił takie lokalne "miejsce wolnego słowa". Teraz wręcz brzydzą mnie wasze "informacje dziennikarskie"
~~Ołowiany Styrakowiec niezalogowany 19 kwietnia 2021r. o 12:26
Czytam te wasze publikacje i aż mi wstyd za was - dziennikarzy. Chyba jednak niby dziennikarzy. Nie dość, że jesteście stronniczy, to jeszcze kreujecie rzeczywistość inną niż w realu. Skąd tytuł o strachu Premiera wobec protestujących? Przecież Premier nie z takim protestami się spotykał. Przeciwko niemu protestowały setki osób, a jakoś się nie przestraszył. Poza tym, uczciwie trzeba napisać, że wizyta Premiera Rządu RP (jakiegokolwiek) to wyróżnienie dla miasta i szpitala, a nie powód do nakręcania nienawiści nie tylko ludzi wobec rządu ale i jednych mieszkańców wobec innych. Bolec.info był kiedyś portalem, na który chętne wchodziłem, bo stanowił takie lokalne "miejsce wolnego słowa". Teraz wręcz brzydzą mnie wasze "informacje dziennikarskie"
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.