~~Pąsowy Pierwiosnek napisał(a): Lans jest od poczatku każdy to widzi tylko redakcja jest slepa? serio? nie wiedzieliście ze to lans nie mający nic wspolnego z leczeniem ludzi? serio????
Pannazdzieckiem napisał(a):~~Pąsowy Pierwiosnek napisał(a): Lans jest od poczatku każdy to widzi tylko redakcja jest slepa? serio? nie wiedzieliście ze to lans nie mający nic wspolnego z leczeniem ludzi? serio????
Dokładnie.
Panie Kazimierzu ... kto zrobił zdjęcia , jeśli nie pan ? Tak mi do pana blisko , jak do Mateusza Morawieckiego , ale zawód dziennikarz , to nie tylko trzaskanie fotek , jak Kolega Bernard Tropiący ... foliarzy :D
To nie są też elaboraty wzorem z Głupiej Parówy.
Ja się na dziennikarstwie nie znam , ale znam się nieco na propagandzie ... wiersz napisałem , jak to Kolega Morawiecki z Kolegą Barczakiem rozmawiali , a Kolega Gabrysiak nie raczył skomentować .
Pytanie brzmi tak Panie Kazimierzu ... masz pan numer do Tej Pani , co ofiarowała Płemiełowi miskę na ryż z bolesławieckiej ceramiki ?
Byłbym wdzięczny ... wciąż szukam Promienia :)
Oczywiście proszę podać na Priva :)
Dobranoc :)
Pannazdzieckiem napisał(a):Droga Panno,proszę podać numer tel. i adres,bo mam ochotę pociągnąć z Tobą browara.Pilsner urquell może być?~~Pąsowy Pierwiosnek napisał(a): Lans jest od poczatku każdy to widzi tylko redakcja jest slepa? serio? nie wiedzieliście ze to lans nie mający nic wspolnego z leczeniem ludzi? serio????
Dokładnie.
Panie Kazimierzu ... kto zrobił zdjęcia , jeśli nie pan ? Tak mi do pana blisko , jak do Mateusza Morawieckiego , ale zawód dziennikarz , to nie tylko trzaskanie fotek , jak Kolega Bernard Tropiący ... foliarzy :D
To nie są też elaboraty wzorem z Głupiej Parówy.
Ja się na dziennikarstwie nie znam , ale znam się nieco na propagandzie ... wiersz napisałem , jak to Kolega Morawiecki z Kolegą Barczakiem rozmawiali , a Kolega Gabrysiak nie raczył skomentować .
Pytanie brzmi tak Panie Kazimierzu ... masz pan numer do Tej Pani , co ofiarowała Płemiełowi miskę na ryż z bolesławieckiej ceramiki ?
Byłbym wdzięczny ... wciąż szukam Promienia :)
Oczywiście proszę podać na Priva :)
Dobranoc :)
~Chabrowy Dziurawiec napisał(a): Jakby nie Pan Starosta to ten szpital nie mia£by szans na funkcjonowanie.Zrobił kawał swietnej roboty.To Jemu zawdzieczac mozna ze mamy godne warunki do leczenia .
~Chabrowy Dziurawiec napisał(a): Jakby nie Pan Starosta to ten szpital nie mia£by szans na funkcjonowanie.Zrobił kawał swietnej roboty.To Jemu zawdzieczac mozna ze mamy godne warunki do leczenia .