A Pfizerem już na pewno 3 razy trzeba się szczepić. Bo po pół roku już ochrona słabiutko działa. I tak co roku pewnie, bo zgodnie z zasadami podanymi tutaj przez MW chodzi przecież o kasę :)
~~Błękitna Kolkwicja niezalogowany 30 kwietnia 2021r. o 18:15
Szczury są bardzo inteligentne , aby je wytruć trzeba najpierw podawać im dobrą karmę , nie zatrutą ,bo jak by się podało od razu truciznę to kilka by padło a reszta by już tego nie ruszyła. Dlatego trzeba im podawać kilkukrotnie dobrą karmę aby poczuły się bezpiecznie ,aby zjadało całe stado ,dopiero po tym dajemy truciznę. Jesteśmy na etapie podawania niby bezpiecznej karmy dlatego musi być podawana wielokrotnie aby całe stado dało sobie wstrzyknąć każda następna dawka będzie stopniowo redukowała stado
Są tacy co pomału odlatują, a są tacy którym całkiem już od_ebało
"Chodzi o stworzenie przestrzeni do dyskusji czy na przykład mój pracodawca będzie mnie tak samo traktował, jak osobę zaszczepioną, czy nie będzie mnie w jakiś sposób izolował"
Oczywiście nie ma mowy o żadnej dyskryminacji, władza która nad nami czuwa do tego nie dopuści :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.