Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

POLSKI ŁAD=DOBRY RZĄD

~~qwerty niezalogowany
6 czerwca 2021r. o 21:40
~~Białoszary Chaber napisał(a): Jakbyś 'przerobił' tyle butaprenu to też podobałby ci się Putin z Łukaszenką.

Teraz dołączył do niego antysystemowiec Kuku15 - będą odpier.... ć jeszcze większe szopki.

Kukiz to dopiero kanalia
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ Prezes Glapa niezalogowany
7 czerwca 2021r. o 7:06
Okradam Polaków z oszczędności. Ja mam w .... zerowe stopy procentowe, INFLACJE i absurdalne ceny mieszkań bo co roku podnoszę swoje wynagrodzenie - w zeszłym roku podniosłem swoje wynagrodzenie o 20% a od kiedy jestem prezesem NBP o 50% i doje milion rocznie. Moje xxxxx zrobiłem dyrektorkami i daje im po kilkaset tysięcy rocznie tak samo jak byłej żonie Kamińskiego która zrobiłem dyrektorkami, a jego synowi załatwiłem fuchę w BS. Byłego wiceprezesa PiS zrobiłem wiceprezesem NBP i zatrudniłem byłego szefa CBA który zgubił 15 milionów :))) Zatrudniłem też ludzi Biereckiego i inną PiSowska patologię. I co mi zrobicie ? :)))

Czytaj więcej na https://biznes.interia.pl/finanse/news-czy-czekaja-nas-ujemne-stopy-i-oplaty-za-lokaty,nId,5272188#comments4-1utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox
~~Białoszary Chaber niezalogowany
7 czerwca 2021r. o 7:36
Kot ich już 'os_r_ał' to teraz 'je... ich pies'.

Tak czy siak niech spier...... do swojego mentora Putina.
~~Horus niezalogowany
7 czerwca 2021r. o 8:26
Holendrzy mają problem Polacy mają w Dupie nie chcą pracować . Coraz więcej Polaków woli szukać pracy we własnym kraju . SKANDAL ! Gdzie jest ryży wuj ! Szparag gnije !
~~Szaropopielaty Zawciąg niezalogowany
7 czerwca 2021r. o 9:39
~~Horus napisał(a): Holendrzy mają problem Polacy mają w Dupie nie chcą pracować . Coraz więcej Polaków woli szukać pracy we własnym kraju . SKANDAL ! Gdzie jest ryży wuj ! Szparag gnije !

Tobie szparag zgnił całkiem :) I jak tu żyć ze zgnitym szparagiem, panie "naczelniku", jak żyć?

~~Horus niezalogowany
7 czerwca 2021r. o 10:39
Ja już stary mi już dawno nie staje.
~~JACUZZA niezalogowany
7 czerwca 2021r. o 11:13
Żoliborski dziad chce nakręcić film propagandowy choć 13 grudnia spał do południa. Nie tylko głupota, ale przede wszystkim kompromitacja. Ludzie jeszcze pamiętają tamte lata i wiedzą kto był kim wówczas. Chociaż coraz bardziej zastanawia fakt, jakim cudem można ludziom wciskać takie kłamstwa i bzdury. A najgorsze jest to, że tak wielu w to wierzy.
~~Horus niezalogowany
7 czerwca 2021r. o 11:41
Masz racje ludzie jeszcze pamiętają jak rządził ryży wuj .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza