Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zagrożenie chemiczne w zbiorniku Miedziak, natychmiastowa akcja strażaków
670
ramaj
25 maja 2021r. o 11:08
Napiszcie jak złapany zostanie sprawca zanieczyszczenia.Napiszcie jego imię i nazwisko,napiszcie jak zostanie ukarany-napiętnowany.
Na razie to tylko bicie piany.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bolecnauta niezalogowany
25 maja 2021r. o 11:49
Brawo strażacy
~~Bordowa Smagliczka niezalogowany
25 maja 2021r. o 11:50
Przecież cały Miedziak to jedno wielkie zagrożenie chemiczne. Kiedyś zbiornik z obfitością ryb i innych organizmów wodnych. Teraz zero życia bo przy dnie zgromadził się trujący siarkowodór i pewnie zakaża okoliczne wody podskórne. A przynajmniej taka była sytuacja jeszcze kilka lat temu, gdy zbiornik próbowali penetrować lokalni płetwonurkowie.
~~Malkon niezalogowany
25 maja 2021r. o 12:50
Zbiornik ten w przeszłości był miejscem gdzie topiono kradzione samochody.
~~Czerwonobrązowy Wiąz niezalogowany
25 maja 2021r. o 14:11
~~Malkon napisał(a): Zbiornik ten w przeszłości był miejscem gdzie topiono kradzione samochody.

Nie tylko samochody
~~Xdddddd niezalogowany
25 maja 2021r. o 14:47
Ooooo pojemniki po toulenie będzie nowa dostawa piko na mieście od za krec ania ich wszędzie

Zastosowana autokorekta

~~turysta niezalogowany
25 maja 2021r. o 17:14
Czy nie można zamontować "foto-pułapkę", na wjeździe?
~~Ceglasty Judaszowiec niezalogowany
26 maja 2021r. o 6:59
Przestańcie sobie robić wojny podjazdowe w stylu co zrobiły inne lokalne media. Ja wiem, ze istotni robia to z uporem, ale tam napisalam i mój komentarz nie zobaczył światła dziennego. Obsmarowałam to ich durne komentowanie co zrobil lub czego nie zrobił bolec podkreślając, że tu z czymś takim sie nie spotkałam. Pierwszy artykuł na jaki wchodzę i co: "inne lokalne media"...bla bla bla. I jedni i drudzy - udawajcie choć, że jesteście profesjonalistami i nie komentujcie co robi inny lokalny portal.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza