Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Od poniedziałku można zapisywać dzieci w wieku 12-15 lat na szczepienia na COVID-19
~~Bolecnauta niezalogowany
6 czerwca 2021r. o 9:04
Wreszcie, cieszę się, że można szczepić dzieci
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnobursztynowa Fasola niezalogowany
6 czerwca 2021r. o 9:13
~~Bolecnauta napisał(a): Wreszcie, cieszę się, że można szczepić dzieci

Wynika z tego że nie masz dzieci, jeżeli pleciesz takie głupoty. Przypomnę tylko, że szczepionka eksperymentalna od początku była przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia ale nagle sobie zmniejszyli jej ten limit do 12 roku życia. Tylko i wyłącznie dlatego, że zaczęło brakować chętnych dorosłych.
6 czerwca 2021r. o 9:14
No i co z tego
~~Ciemnobursztynowa Fasola niezalogowany
6 czerwca 2021r. o 9:20
~~Bolecnauta napisał(a): No i co z tego

Jeżeli dla ciebie eksperyment medyczny na dzieciach to nic z tego to gratuluję.
~~Mlecznoróżowa Malwa niezalogowany
6 czerwca 2021r. o 9:22
~~Bolecnauta napisał(a): Wreszcie, cieszę się, że można szczepić dzieci

Ja też się cieszę . Wreszcie nastąpi nowa normalność zgodnie z planami NWO , depopulacja stada baranów :D

Lucjanie muszę Ci powiedzieć , że co raz lepiej wychodzi mi pisanie z komury ... chyba z radości pójdę po piwo : D
6 czerwca 2021r. o 9:22
Dla ciebie wszystko jest eksperymentem, a dla mnie logicznym działaniem. Tym się różnimy.
~~Pannazdzieckiem niezalogowany
6 czerwca 2021r. o 9:24
~~Mlecznoróżowa Malwa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Wreszcie, cieszę się, że można szczepić dzieci

Ja też się cieszę . Wreszcie nastąpi nowa normalność zgodnie z planami NWO , depopulacja stada baranów :D

Lucjanie muszę Ci powiedzieć , że co raz lepiej wychodzi mi pisanie z komury ... chyba z radości pójdę po piwo : D

Qurde zapomniałem się podpisać
6 czerwca 2021r. o 9:25
Boisz się rozwoju i postępu. Inaczej mówiąc jest poza nowoczesnością i boisz się nowych wyzwań. Inaczej mówiąc brak wiedzy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.