Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Od poniedziałku można zapisywać dzieci w wieku 12-15 lat na szczepienia na COVID-19
~~As niezalogowany
6 czerwca 2021r. o 10:29
Dokładnie ochotnicy ślepo wierzący w nadzwyczajna szczepionke juz sie zaszczepili i szukają w innych kategoriach wiekowych żeby wypchac to gowno
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bolecnauta niezalogowany
6 czerwca 2021r. o 10:33
Pewnie USA grubo ponad 200 mln ludzi, a na całym świecie myślę, że grubo ponad 2 mld ludzi? Według Ciebie to są wszyscy głupcy?
~~Sceptyk naukowo sceptyczny niezalogowany
6 czerwca 2021r. o 10:33
Zanim zapiszecie wasze dzieci na szczepienia, posłuchajcie tego:

No i skąd mamy dane o ilości zarażonych? Na podstawie testów, które mają jakość poniżej krytyki:
https://wiadomosci.wp.pl/oblany-test-na-koronawirusa-6647048930417472a
Panie naukowcu Lucjanie, jak żyć? Jak żyć?
~~Olsen niezalogowany
6 czerwca 2021r. o 10:35
~~Ciemnobursztynowa Fasola napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Podajesz nieprawdziwe informacje i myślisz, że twoja propaganda mnie ruszy. Fakt jest taki, że po szczepieniach ilość zachorowań zmalała do tego stopnia, że możemy praktycznie swobodnie żyć.

Muszę cię rozczarować, to nie zasługa szczepionek, a sezonowości.

Statystyki sa manjpulowane !
~~AUTOMAT BIURO niezalogowany
6 czerwca 2021r. o 10:38
~~Bolecnauta napisał(a): Podajesz nieprawdziwe informacje i myślisz, że twoja propaganda mnie ruszy. Fakt jest taki, że po szczepieniach ilość zachorowań zmalała do tego stopnia, że możemy praktycznie swobodnie żyć.

Skoro jest, jak piszesz, to po co ciągła propaganda i chęć "wyszczepienia" całego narodu?
Ktoś się pytał, czy 2 miliardy ludzi to głupcy. Myślę, że nie dwa, ale z 6 miliardów to osobniki raczej słabo myślące. A im młodszy, tym głupszy, zgodnie z założeniami nowoczesnej edukacji.
~~Mlecznoróżowa Malwa niezalogowany
6 czerwca 2021r. o 10:54
~~Bolecnauta napisał(a): Podajesz nieprawdziwe informacje i myślisz, że twoja propaganda mnie ruszy. Fakt jest taki, że po szczepieniach ilość zachorowań zmalała do tego stopnia, że możemy praktycznie swobodnie żyć.

No jasne . Ciekawym , co owce i barany powiedzą po piątej fali koronaświrusa ?

Czy jeszcze będą chciały żreć te cukiereczki
?

Drogi Lucjanie , jeśli zamierzasz do końca swej egzystencji na tym ziemskim padole łykać cukiereczki , to proszę przyjmij wyrazy współczucia .

Goniec na G7 wraz z całą tą agendą NWO .
Co raz lepiej mi idzie Drogi Lucjanie klikanie w wirtualną klawiaturkę :D

Miłej niedzieli życzy cham i prostak
~~Pannazdzieckiem niezalogowany
6 czerwca 2021r. o 10:56
~~Mlecznoróżowa Malwa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Podajesz nieprawdziwe informacje i myślisz, że twoja propaganda mnie ruszy. Fakt jest taki, że po szczepieniach ilość zachorowań zmalała do tego stopnia, że możemy praktycznie swobodnie żyć.

No jasne . Ciekawym , co owce i barany powiedzą po piątej fali koronaświrusa ?

Czy jeszcze będą chciały żreć te cukiereczki
?

Drogi Lucjanie , jeśli zamierzasz do końca swej egzystencji na tym ziemskim padole łykać cukiereczki , to proszę przyjmij wyrazy współczucia .

Goniec na G7 wraz z całą tą agendą NWO .
Co raz lepiej mi idzie Drogi Lucjanie klikanie w wirtualną klawiaturkę :D

Miłej niedzieli życzy cham i prostak

Qurde zaś zapomniałem
~~Olsen niezalogowany
6 czerwca 2021r. o 10:56
Tak ,ludzie sa b bardzo naiwni isluchaja tylko propagandowej telewizji gdzie nachalnie promuja wyszczepianie . Telewizja promuje bo ma taki nakaz ,ktory dostali odgornie z Unii i musza sie stosowac co Unia nakaze. Oderwijcie sie na chwile od telewizji rzadowej i posluchajcie mediow niezaleznych ,jak troche poszukacie znajdziecie i nazwiska najwyzszych autorytetow od tego tematu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Media Expert zaprasza