~~Ciemnobursztynowa Fasola napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Podajesz nieprawdziwe informacje i myślisz, że twoja propaganda mnie ruszy. Fakt jest taki, że po szczepieniach ilość zachorowań zmalała do tego stopnia, że możemy praktycznie swobodnie żyć.
Muszę cię rozczarować, to nie zasługa szczepionek, a sezonowości.
~~Bolecnauta napisał(a): Podajesz nieprawdziwe informacje i myślisz, że twoja propaganda mnie ruszy. Fakt jest taki, że po szczepieniach ilość zachorowań zmalała do tego stopnia, że możemy praktycznie swobodnie żyć.
~~Bolecnauta napisał(a): Podajesz nieprawdziwe informacje i myślisz, że twoja propaganda mnie ruszy. Fakt jest taki, że po szczepieniach ilość zachorowań zmalała do tego stopnia, że możemy praktycznie swobodnie żyć.
~~Mlecznoróżowa Malwa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Podajesz nieprawdziwe informacje i myślisz, że twoja propaganda mnie ruszy. Fakt jest taki, że po szczepieniach ilość zachorowań zmalała do tego stopnia, że możemy praktycznie swobodnie żyć.
No jasne . Ciekawym , co owce i barany powiedzą po piątej fali koronaświrusa ?
Czy jeszcze będą chciały żreć te cukiereczki
?
Drogi Lucjanie , jeśli zamierzasz do końca swej egzystencji na tym ziemskim padole łykać cukiereczki , to proszę przyjmij wyrazy współczucia .
Goniec na G7 wraz z całą tą agendą NWO .
Co raz lepiej mi idzie Drogi Lucjanie klikanie w wirtualną klawiaturkę :D
Miłej niedzieli życzy cham i prostak