~~Lucjan napisał(a): ...wszystkie osoby wykształcone medycznie: profesorowie, lekarze, osoby pracujące nad szczepionkami - zaszczepiły się. To już chyba ogromny dowód na to, że nie jest to żadna zmowa koncernów farmaceutycznych ani świata medycznego .
~~Lucjan napisał(a): Szaleństwo antyszczepionkowców
- Są też trudniejsze momenty. Człowiek ma już po prostu dość tej całej pandemii, tego wszystkiego, tych głosów, że koronawirus nie istnieje, że to zmowa. To jest po prostu przykre - przyznaje dr Szymański.
Antyszczepionkowców się boi, bo ma wrażenie, że niektórych postaw nie są w stanie zmienić żadne argumenty.
- Ostatnio słuchałem nawet wykładu profesor, która pokazywała aktywne obszary mózgu u takich osób. (…) Wiem, że nie jestem w stanie ich przekonać, ale zw6647285556296672a
qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a): ...wszystkie osoby wykształcone medycznie: profesorowie, lekarze, osoby pracujące nad szczepionkami - zaszczepiły się. To już chyba ogromny dowód na to, że nie jest to żadna zmowa koncernów farmaceutycznych ani świata medycznego .
Przecież to nieprawda.
Nawet szef Pfizera nie zaszczepił się tym eksperymentalnym preparatem ;)
https://polskatimes.pl/szef-pfizera-musial-odwolac-wizyte-w-izraelu-powod-nie-zaszczepil-sie-przeciwko-koronawirusowi/ar/c1-15481198