Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Od poniedziałku można zapisywać dzieci w wieku 12-15 lat na szczepienia na COVID-19
~~Brunatnoczarna Diaskia niezalogowany
6 czerwca 2021r. o 10:58
Zwariował chyba, jeśli chcą szczepić dzieci czymś co nie jest sprawdzone. Producent nie bierze odpowiedzialności za szczepionkę, bo nie zna skutków ubocznych. A oni chcą narażać dzieci. Podziwiam determinację rządzących. Ile kasy za to wzięli? A lekarze mają teraz żniwa. Po co likwidować źródło z kasą?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sepiowa Portulaka niezalogowany
6 czerwca 2021r. o 11:01
co tam na Polakach mozna NIKT NIESZCZEPI DZIECI !!! to jest eksperyment szczepionka nie jest lekiem nadal bedziesz nosicielem OPAMIĘTAJCIE SIĘ oni chcą tylko sprzedać!! oni nienawidzą polaków ta szczepionka jest niepbezpieczna
~~Sepiowa Portulaka niezalogowany
6 czerwca 2021r. o 11:02
w żadnym kraju nie szczepią dzieci WY JESTEŚCIE NIENORMALNI!!!
~~Bolecnauta niezalogowany
6 czerwca 2021r. o 11:10
szczepienia dzieci zaczynają od teraz w całej Europie.
~~Mlecznoróżowa Malwa niezalogowany
6 czerwca 2021r. o 11:13
Olsen masz u mnie piwo na rampie .

Gdym był tak czysty , jak Parówa i tak nieskazitelny , jak JP dwa , to ... mogę zapisać się do gangu ?
~~Pannazdzieckiem niezalogowany
6 czerwca 2021r. o 11:15
~~Mlecznoróżowa Malwa napisał(a): Olsen masz u mnie piwo na rampie .

Gdym był tak czysty , jak Parówa i tak nieskazitelny , jak JP dwa , to ... mogę zapisać się do gangu ?

Qurde zaś zapomniałem
~~Ciemnogranatowa Karagana niezalogowany
6 czerwca 2021r. o 11:22
Ale wy z krec ....wszyscy jestescie xd.

Zastosowana autokorekta

~~Ciemnogranatowa Karagana niezalogowany
6 czerwca 2021r. o 11:23
Ale wy zj....wszyscy jestescie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza