Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

235
ladaco
30 lipca 2021r. o 13:35
Profesor uniwersytetu w Ratyzbonie w dzienniku 'Financieele Dagblad': Polska ma najlepszy rząd od upadku komunizmu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~UBECKIE scierwo niezalogowany
30 lipca 2021r. o 13:39
Nie prawda .
~~Ochrowa Hutujnia niezalogowany
30 lipca 2021r. o 13:45
ladaco napisał(a): Profesor uniwersytetu w Ratyzbonie w dzienniku 'Financieele Dagblad': Polska ma najlepszy rząd od upadku komunizmu

Nie dodałeś, że w jego zestawieniu zajmujemy 3 miejsce - w Europie - po Rosji i Białorusi.

Wg jego prognoz za 2 lata wyprzedzimy Łukaszenkę

~~Ochrowa Hutujnia niezalogowany
30 lipca 2021r. o 13:47
~~Eee napisał(a): Przechodziłem ostatnio koło terenu prywatnego było tam ostrzeżenie "Uwaga złe kobiety" Bałem się że mogę zostać spałowany więc ominąłem teren szerokim łukiem.

Po co się szwędasz koło 'Komendy'.
~~Horus niezalogowany
30 lipca 2021r. o 13:48
Stefan Michnik kaput ,wuj z nim . Brat nie wiedział gdzie on zdech...l . Miało być w Szwecji a było w Usa.
~~Malachitowy Kosaciec niezalogowany
30 lipca 2021r. o 14:03
Szukam mężczyzny na dyskretne spotkanie. Mam 19 lat i pociągające zgrabne ciałko, moje odważne nagie zdjęcia i kontakt do mnie znajdziesz na stronie:
szalonyflirt.pl/wiktoriaa19
napisz do mnie lub zadzwoń o każdej porze, odpisuje zazwyczaj do 5 minut, czekam.
~~marian niezalogowany
30 lipca 2021r. o 14:04
~~Malachitowy Kosaciec napisał(a): Szukam mężczyzny na dyskretne spotkanie. Mam 19 lat i pociągające zgrabne ciałko, moje odważne nagie zdjęcia i kontakt do mnie znajdziesz na stronie:
szalonyflirt.pl/wiktoriaa19
napisz do mnie lub zadzwoń o każdej porze, odpisuje zazwyczaj do 5 minut, czekam.

dasz radę spotkać sie w aucie?
~~Burgundowa Hortensja niezalogowany
30 lipca 2021r. o 14:08
Doborze że zdechł . Czrba czaba wypić dzisiaj wieczorem .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza