Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~PIS partia czystych rak niezalogowany
29 lipca 2021r. o 19:36
~~zimowit napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szkarłatnoczerwony Mieczyk napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~stan napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~zimowit napisał(a): Sejm uchwalił ustawę o odbudowie Pałacu Saskiego.
Przeciwko był… poseł mniejszości niemieckiej Ryszard Galla.
Ale ta mniejszość ...
Tak samo jak Galla głosowało głosowała większość posłów KO i Lewicy.
Oj, niemała ta mniejszość, niemała...:D :D

A na ch .j nam ten pałac !?
Służba zdrowia potrzebuje tych 2 miliardów sto razy bardziej!

To Qutafonie udaj się do twórcy WOŚP , on bogaty ,
Przez lata frayerów twego pokroju łupie , zadzwoń do matki kurki .

Przypomnę, że Pałac Saski został wysadzony przez Niemców dwa miesiące po upadku Powstania Warszawskiego.
Ot tak, żeby Polacy zapamiętali.
No i mniejszość niemiecka strzeże tego przesłania.

Ten pałac jest tak nam potrzebny jak staremu zgredowi prawe buty .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
29 lipca 2021r. o 19:36
a pieprzyć jakieś nikomu niepotrzebne ruiny...
kraj i tak z ''dykty'' :D

a tymczasem Jacuś ''ciemny lud '' poszedł w ślady pewnego ''solidarucha'' i też opłacił pobyt w krakowskim hotelu pieniędzmi ''suwerena''
kiedy dotarło do niego że zaraz to wyjdzie na wierzch , fakturę ''sprostowano''
ach ci wredni dziennikarze...:D
gdyby nie oni Jacuś zaoszczędziłby za pokój 2600 a za wynajęcie tarasu -tak się bawi prezes ;) - 2000 złociszy...;D

~~po pierwsze mieszkancy niezalogowany
29 lipca 2021r. o 19:41
Horus napisał(a): a pieprzyć jakieś nikomu niepotrzebne ruiny...
kraj i tak z ''dykty'' :D

a tymczasem Jacuś ''ciemny lud '' poszedł w ślady pewnego ''solidarucha'' i też opłacił pobyt w krakowskim hotelu pieniędzmi ''suwerena''
kiedy dotarło do niego że zaraz to wyjdzie na wierzch , fakturę ''sprostowano''
ach ci wredni dziennikarze...:D
gdyby nie oni Jacuś zaoszczędziłby za pokój 2600 a za wynajęcie tarasu -tak się bawi prezes ;) - 2000 złociszy...;D

Ach, nowemu żonkosiowi żałujecie? Przecież on nową, katolicką rodzinę stworzył, nowe życie na świat przyniósł, po błogosławieństwo do Krakowa pojechał, w domu bida z nędzą, bo alimenty trza łożyć na poprzednią katolicką rodzinę, synka z prokuratury za sprawę wykupić, adwokatów znaczy się opłacić, więc telewizja nasza, a więc i JEGO, za hotel chciała zapłacić, a tu hejt...
No, nie może być...
~~JACUZZA niezalogowany
29 lipca 2021r. o 19:51
Banasia należy traktować jako świadka koronnego który zeznaje przeciwko mafii PiS której był członkiem
~~Fur deutschland Dla Niemcw niezalogowany
29 lipca 2021r. o 19:53
Nie mogę kraść . Co robić .
~~sedzia i prokurator Piotrowicz niezalogowany
29 lipca 2021r. o 19:57
~~Fur deutschland Dla Niemcw napisał(a): Nie mogę kraść . Co robić .

Zapisz się do PISu , jak masz szkołę to będziesz mógł ,jak żeś cymbał to tylko 500+ z taką jak ty.
~~Hujnia pis niezalogowany
30 lipca 2021r. o 1:46
https://tvn24.pl/polska/kopalnia-kryptowalut-w-komendzie-glownej-policji-zawiadomienie-do-prokuratury-5160978

Pisomilicja bije kobiety i łamie prawo
~~Eee niezalogowany
30 lipca 2021r. o 8:16
Przechodziłem ostatnio koło terenu prywatnego było tam ostrzeżenie "Uwaga złe kobiety" Bałem się że mogę zostać spałowany więc ominąłem teren szerokim łukiem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.