Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~M21W2 niezalogowany
31 lipca 2021r. o 19:25
Ludzie zazdroszczą podwyżek tym w rządzie i w sejmie -a sami dostają też podwyżki i to duże ! -prądu ,gazu ,benzyny ,,żywności ,opłat i podatków ..Zdróweczka niewdzięcznicy -zazdrośnicy .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ochrowa Hutujnia niezalogowany
31 lipca 2021r. o 19:35
~~Unikat napisał(a): Ja wohl , Ja wohl , a Donald daley pyerdol, i tak bydzie caly czos
az kto rypnie go w ten durny nos.
Chopy wy sie bojta Rudego Tuska , orz POwskiego wujta.
za ciupagi sy wyzniemy do Moskwy spier_dolimy.

Nadchodzi Adelajda pis_dzielce do Mińska
spi_er_da_lajta.
~~Yeba pis niezalogowany
31 lipca 2021r. o 19:40
piSS-owskie CHAMSTWEO I ZŁODZIEJSTWEO. Podwyżki to nagroda za doprowadzanie kraju do ruiny, im większe wypłaty tym wiecej będzie zwrotów do skarbu państwa, gdy już wszyscy co się zaslużyli będą siedzieli a ich i ich rodzin obejmie rozszerzona konfiskata. Nawiasem mowiąc dobrze to sobie wymyślił ZERO, tylko nie przypuszczał , że ten przepis jego też obejmie, razem ze wszystkimi złodziejami ze zjednoczonej prawicy. Podwyżki dla pisowskich ku-rew !!
~~Ochrowa Hutujnia niezalogowany
31 lipca 2021r. o 22:17
"Nawet 30 proc. więcej - tak według organizacji branżowych PiS podniesie podatki przedsiębiorcom, jeśli przyjmie swój" - PiS_i Ład.

Na 100% nie stracą - a nawet dużo zyskają - beneficjenci MOPS.
~~Nowy wa niezalogowany
1 sierpnia 2021r. o 3:51
Wstydu mi za Andrzeja Dudę.
Należy go jak najszybciej zmienić
~~Dyniowa Cynia niezalogowany
1 sierpnia 2021r. o 17:21
~~Nowy wa napisał(a): Wstydu mi za Andrzeja Dudę.

Ty sobie Zmień śmierdzące skarpety bo tu nad Bobrem tak jedzie, jak z kibla.
~~Nadżółkły Sundaville niezalogowany
1 sierpnia 2021r. o 19:53
~~Dyniowa Cynia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Nowy wa napisał(a): Wstydu mi za Andrzeja Dudę.

Ty sobie Zmień śmierdzące skarpety bo tu nad Bobrem tak jedzie, jak z kibla.

Pamiętaj, nie każdy ma 'kibel' śmierdzacy - nie porównuj do swojego.
~~Nadżółkły Sundaville niezalogowany
3 sierpnia 2021r. o 11:46
"nawet podatnicy ci najmniejsi, którzy rozliczają się kartą podatkową, oni też na tych rozwiązaniach tracą.

Tracą bardzo wiele, bo to nie jest 50-100 zł miesięcznie, to są bardzo często kwoty w tysiącach złotych"
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy