~~M21W2 napisał(a): Ludzie zazdroszczą podwyżek tym w rządzie i w sejmie -a sami dostają też podwyżki i to duże ! -prądu ,gazu ,benzyny ,,żywności ,opłat i podatków ..Zdróweczka niewdzięcznicy -zazdrośnicy .
~~Rudozłoty Floks napisał(a):Ktoś napisał: ~~M21W2 napisał(a): Ludzie zazdroszczą podwyżek tym w rządzie i w sejmie -a sami dostają też podwyżki i to duże ! -prądu ,gazu ,benzyny ,,żywności ,opłat i podatków ..Zdróweczka niewdzięcznicy -zazdrośnicy .
Ja ciemnemu ludowi nie zazdroszczę powinni jeszcze opodatkować podatkiem katastralnym domy i mieszkania które teraz są w cenie i tak dom o wartości 500 tys 1% wartości czyli 5 tys.rocznego podatku .
~~Ciemnobrązowa Puszkinia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudozłoty Floks napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~M21W2 napisał(a): Ludzie zazdroszczą podwyżek tym w rządzie i w sejmie -a sami dostają też podwyżki i to duże ! -prądu ,gazu ,benzyny ,,żywności ,opłat i podatków ..Zdróweczka niewdzięcznicy -zazdrośnicy .
Ja ciemnemu ludowi nie zazdroszczę powinni jeszcze opodatkować podatkiem katastralnym domy i mieszkania które teraz są w cenie i tak dom o wartości 500 tys 1% wartości czyli 5 tys.rocznego podatku .
I to jest stan umysłu według PiS! Sam nie mam, niech innym zabiorą. A do roboty się wziąć? No a po co? Socjaliści z PiSu kasę dają za darmo (złupioną na ciężko pracujących) i czy się stoi czy się leży, to wyznawcom PiSu się należy.
Racja.
https://pl1.tv/title/wyrzucili-go-z-pis-bo-mial-wlasne-zdanie-na-temat-pandemii/