Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Migdałowa Rzeżucha niezalogowany
25 marca 2023r. o 10:12
~~JJJ61JJJ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kris napisał(a): Ja pierdziu, oglądam fakty TVN i nie wierze jak w Polsce jest źle i szlag mnie bierze z tej propagandy.
Rok do roku wszystkie markety notują wyższe obroty a tu jest tak źle…
Rudy kłamca !

PIS-i downie , wartość dodana brutto w handlu spadła kwartał do kwartału o 5,4 proc., w transporcie – o 2,3 proc., a w gastronomii i hotelarstwie – o ponad 50 % . Czaisz ćwoku ?

Walisz sobie samobója pisząc w moim imieniu ,
każdy kto czyta te nieskładne steki bzdur potrafi odróżnić kto za tym stoi ( zwłaszcza gdy używasz zwrotu ćwoku ) jest tylko jeden nienawistnik chory
ale cóż ja tego mu nie zabronię pomóc może mu porządny psycholog którego się boi jak diabeł święconej wody ;););)
Prawda by go zmiotła z piedestału ;;;….D

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~16okruJ niezalogowany
25 marca 2023r. o 10:25
~~Migdałowa Rzeżucha napisał(a):
Ktoś napisał: ~~JJJ61JJJ napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kris napisał(a): Ja pierdziu, oglądam fakty TVN i nie wierze jak w Polsce jest źle i szlag mnie bierze z tej propagandy.
Rudy kłamca !

PIS-i downie , wartość dodana brutto w handlu spadła kwartał do kwartału o 5,4 proc., w transporcie – o 2,3 proc., a w gastronomii i hotelarstwie – o ponad 50 % . Czaisz ćwoku ?

każdy kto czyta te nieskładne steki bzdur potrafi odróżnić kto za tym stoi ( zwłaszcza gdy używasz zwrotu ćwoku ) jest tylko jeden nienawistnik chory
ale cóż ja tego mu nie zabronię pomóc może mu porządny psycholog którego się boi jak diabeł święconej wody ;););)

Ale puki co malinowy to ciebie zmiotło i wymiotło. I tak ma być .
~~Pytanie niezalogowany
25 marca 2023r. o 10:48
Na obrażaniu Polaków RUDY chce dojechać do Berlina?
~~Bubu niezalogowany
25 marca 2023r. o 11:11
Ten krecik co Janowi uciekł to ponoć na mecz pojechał do Pragi. :)) Nasi go widzieli:))
~~Brawo PiS niezalogowany
25 marca 2023r. o 11:18
Ołena Zełenska: Polska to miłość

Brawo PiS
~~Migdałowa Rzeżucha niezalogowany
25 marca 2023r. o 11:43
~~16okruJ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Migdałowa Rzeżucha napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~JJJ61JJJ napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kris napisał(a): Ja pierdziu, oglądam fakty TVN i nie wierze jak w Polsce jest źle i szlag mnie bierze z tej propagandy.
Rudy kłamca !

Ale puki co malinowy to ciebie zmiotło i wymiotło. I tak ma być .

Poszukaj sobie innego byś mógł się mu w rękaw wypłakać napewno znajdziesz wśród swoich ;););)
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
25 marca 2023r. o 12:08
- Za moich rządów wchodziło sie do sklepu z 5 zł i wynosiło flaszkę, colę i chipsy.
A teraz?
- A teraz są kamery ;)
~~Bezpartyjnyzpisem niezalogowany
25 marca 2023r. o 12:26
"TVP strzeżone przez policję. Symbol dzisiejszej Polski
- policjanci ochraniają niektóre budynki TVP od kilkunastu dni"
- obrazki jak z Rosji, a nie z cywilizowanego kraju Zachodu, jakim jest Polska

"Jeżeli jest tak, że np. Lech Kaczyński był wielkim przywódcą, a policja musi bronić jego pomnika, to coś jest nie tak.
Jeżeli jest tak, że schody smoleńskie są tak świetnym i wybitnym dziełem kultury narodowej, to to, że policja musi ich chronić przez 24 godziny, jest głęboko nie tak.
Dziś jest trzeci krok do sukcesu polskiej policji, czyli całodobowa ochrona TVP"

Świat się śmieje.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza