~~JJJ61JJJ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kris napisał(a): Ja pierdziu, oglądam fakty TVN i nie wierze jak w Polsce jest źle i szlag mnie bierze z tej propagandy.
Rok do roku wszystkie markety notują wyższe obroty a tu jest tak źle…
Rudy kłamca !
PIS-i downie , wartość dodana brutto w handlu spadła kwartał do kwartału o 5,4 proc., w transporcie – o 2,3 proc., a w gastronomii i hotelarstwie – o ponad 50 % . Czaisz ćwoku ?
~~Migdałowa Rzeżucha napisał(a):Ktoś napisał: ~~JJJ61JJJ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kris napisał(a): Ja pierdziu, oglądam fakty TVN i nie wierze jak w Polsce jest źle i szlag mnie bierze z tej propagandy.
Rudy kłamca !
PIS-i downie , wartość dodana brutto w handlu spadła kwartał do kwartału o 5,4 proc., w transporcie – o 2,3 proc., a w gastronomii i hotelarstwie – o ponad 50 % . Czaisz ćwoku ?
Walisz sobie samobója pisząc w moim imieniu ,
każdy kto czyta te nieskładne steki bzdur potrafi odróżnić kto za tym stoi ( zwłaszcza gdy używasz zwrotu ćwoku ) jest tylko jeden nienawistnik chory
ale cóż ja tego mu nie zabronię pomóc może mu porządny psycholog którego się boi jak diabeł święconej wody ;););)
Prawda by go zmiotła z piedestału ;;;….D
Ale puki co malinowy to ciebie zmiotło i wymiotło. I tak ma być .
~~16okruJ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Migdałowa Rzeżucha napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~JJJ61JJJ napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kris napisał(a): Ja pierdziu, oglądam fakty TVN i nie wierze jak w Polsce jest źle i szlag mnie bierze z tej propagandy.
Rudy kłamca !
Walisz sobie samobója pisząc w moim imieniu ,
każdy kto czyta te nieskładne steki bzdur potrafi odróżnić kto za tym stoi ( zwłaszcza gdy używasz zwrotu ćwoku ) jest tylko jeden nienawistnik chory
ale cóż ja tego mu nie zabronię pomóc może mu porządny psycholog którego się boi jak diabeł święconej wody ;););)
Prawda by go zmiotła z piedestału ;;;….D
Ale puki co malinowy to ciebie zmiotło i wymiotło. I tak ma być .
Poszukaj sobie innego byś mógł się mu w rękaw wypłakać napewno znajdziesz wśród swoich ;););)