Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~ZABLOKOWANY niezalogowany
25 marca 2023r. o 15:19
bo to widzisz tak wazelinko...
trzeba takim jak ty walić prawdę prosto w gały a że właśnie jesteś wazelinką to tobie redakcyjne ''sankcje'' nie zagrożą ...
przez takich jak ty spolegliwych nie tylko to forum ''umiera'' a pada na pysk cały kraj...;D
i dlatego tacy jak ty i twój szmaciarz kukiz :D każdemu ''wyliżecie rowa'' by trwać ...;D

ale co mnie w sumie obchodzą twoje upodobania ....;D

no dobra ...podano do stołu więc zmykam...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
25 marca 2023r. o 15:21
masz czas na zgłoszenie moderacji ...;D
18442
PIS-PO-PRL
25 marca 2023r. o 15:37
:D

Łot i się zapluł.
A z wazeliną to ty przepraszać pobiegniesz… jak zawsze :D

Dopisane 25.03.2023r. o godz. 15:37:

~~ZABLOKOWANY napisał(a): przez takich jak ty spolegliwych nie tylko to forum ''umiera''

Napisał gość w kółko głosujący na tych samych „przy korycie” :D
Opozycjonista :D

PIS=PO=PRL
~~RobertCam niezalogowany
25 marca 2023r. o 15:39
Ukrainian Fashion clothes and accessories, Wedding Veils. Blazer with imitation rhinestone corset in a special limited edition
~~Zbanowany pajac niezalogowany
25 marca 2023r. o 15:48
~~ZABLOKOWANY napisał(a): masz czas na zgłoszenie moderacji ...;D

Ten któremu nie podoba się prezydent bolca . Ale sam zrobił wszystko aby tamten nim był.
~~Twoja wina niezalogowany
25 marca 2023r. o 15:50
PIS-PO-PRL napisał(a): :D

Łot i się zapluł.
A z wazeliną to ty przepraszać pobiegniesz… jak zawsze :DDopisane 25.03.2023r. o godz. 15:37:
Ktoś napisał: ~~ZABLOKOWANY napisał(a): przez takich jak ty spolegliwych nie tylko to forum ''umiera''

Napisał gość w kółko głosujący na tych samych „przy korycie” :D
Opozycjonista :D
Przekarmiłeś gada PRL u , Twoja wina.
~~Siny Wawrzynek niezalogowany
25 marca 2023r. o 15:51
Czyli co zrobił?
25 marca 2023r. o 15:58
banda głupoli którym brak ''jaj ''by otwarcie pisać ...
a kiedy to ja byłem na jakichś wyborach do lokalnych władz?...na jakiego to bez(radnego) kiedykolwiek niby głosowałem? ;D
strach przed ośmieszeniem nie pozwala wam się zalogować?...czy tak jak mnie pozbawiono tego ....''przywileju'' ;D

no ...czas na spacerek nad Boberkiem a wy tu się ślińcie wazeliniarze ...;D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.