Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Brązowawożółty Fasolnik niezalogowany
18 sierpnia 2021r. o 20:42
~~mlaskacz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~zimowit napisał(a): W wyniku dekomunizacji sądownictwa, w NRD pracę straciło ponad 60 proc. sędziów.
A jak było w Polsce? Elity uznały, że "środowisko sędziów oczyści się samo". No to nie mieliśmy po 89 r, weryfikacji sędziów,
ani "samooczyszczenia". Mamy za to kastę sędziowską sięgającą korzeniami do czasów PRL-u.

Nie to co prokuratorzy ,prawda ? Dasz ciumka Zimowit ?

Albo aptekarze, prawda? Chcesz tabletkę mlaskacz?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~mlaskacz niezalogowany
18 sierpnia 2021r. o 20:58
~~Brązowawożółty Fasolnik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~mlaskacz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~zimowit napisał(a): W wyniku dekomunizacji sądownictwa, w NRD pracę straciło ponad 60 proc. sędziów.
A jak było w Polsce? Elity uznały, że "środowisko sędziów oczyści się samo". No to nie mieliśmy po 89 r, weryfikacji sędziów,
ani "samooczyszczenia". Mamy za to kastę sędziowską sięgającą korzeniami do czasów PRL-u.

Nie to co prokuratorzy ,prawda ? Dasz ciumka Zimowit ?
Albo aptekarze, prawda? Chcesz tabletkę mlaskacz?

Zapytam popularnym pytaniem z tego forum ,fasolnik a ty ojca znasz ?
~~zimowit niezalogowany
18 sierpnia 2021r. o 21:25
Podczas wyborów w PZPN przewodniczący podziękował członkom „starego” zarządu i poprosił ich aby opuścili swoje miejsca i usiedli na sali.
W tym momencie z końca sali padło staropolskie: „wyp***dalać!!”
Staropolskie i jak widać wszechobecne już... chamstwo.
A co na to polskie sądy? Uniewinniają wszelkie wulgaryzmy, uznając je za „wyraz ekspresji”.
~~matka jest jedna niezalogowany
18 sierpnia 2021r. o 21:35
~~zimowit napisał(a): Podczas wyborów w PZPN przewodniczący podziękował członkom „starego” zarządu i poprosił ich aby opuścili swoje miejsca i usiedli na sali.
W tym momencie z końca sali padło staropolskie: „wyp***dalać!!”
Staropolskie i jak widać wszechobecne już... chamstwo.
A co na to polskie sądy? Uniewinniają wszelkie wulgaryzmy, uznając je za „wyraz ekspresji”.

Ty zdradziecka mordo ,gorszy sorcie .
~~Normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
18 sierpnia 2021r. o 21:48
- :...od kilku tygodni widać bardzo wyraźnie, że uczciwych, przyzwoitych, takich normalnych Polaków jest więcej, niż tych, którzy wspierają tę władzę, w tych jej największych łajdactwach, nas jest 70 procent albo i więcej!" – przemawiał Donald Tusk
~~Normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
18 sierpnia 2021r. o 21:52
Donald w Gołdapi: - „Kto lubi opowiadać co schował w skarpecie?”
Głosy z widowni:
- „Nowak”
- „Nowak”
- „Nowak”
~~Saweczek Zaklad Karny niezalogowany
18 sierpnia 2021r. o 21:57
Ja jestem więźniem politycznym . Te pieniądze w skarpetkach ktoś mi podrzucił . Jakiś ZŁODZIEJ z PISu.
~~Nadżółkły Sundaville niezalogowany
18 sierpnia 2021r. o 22:18
~~Saweczek Zaklad Karny napisał(a): Ja jestem więźniem politycznym . Te pieniądze w skarpetkach ktoś mi podrzucił . Jakiś ZŁODZIEJ z PISu.

Mówisz o respiratorach za 270 baniek?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.