~~mlaskacz napisał(a):Ktoś napisał: ~~zimowit napisał(a): W wyniku dekomunizacji sądownictwa, w NRD pracę straciło ponad 60 proc. sędziów.
A jak było w Polsce? Elity uznały, że "środowisko sędziów oczyści się samo". No to nie mieliśmy po 89 r, weryfikacji sędziów,
ani "samooczyszczenia". Mamy za to kastę sędziowską sięgającą korzeniami do czasów PRL-u.
Nie to co prokuratorzy ,prawda ? Dasz ciumka Zimowit ?
~~Brązowawożółty Fasolnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~mlaskacz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~zimowit napisał(a): W wyniku dekomunizacji sądownictwa, w NRD pracę straciło ponad 60 proc. sędziów.
A jak było w Polsce? Elity uznały, że "środowisko sędziów oczyści się samo". No to nie mieliśmy po 89 r, weryfikacji sędziów,
ani "samooczyszczenia". Mamy za to kastę sędziowską sięgającą korzeniami do czasów PRL-u.
Nie to co prokuratorzy ,prawda ? Dasz ciumka Zimowit ?
Albo aptekarze, prawda? Chcesz tabletkę mlaskacz?
Zapytam popularnym pytaniem z tego forum ,fasolnik a ty ojca znasz ?
~~zimowit napisał(a): Podczas wyborów w PZPN przewodniczący podziękował członkom „starego” zarządu i poprosił ich aby opuścili swoje miejsca i usiedli na sali.
W tym momencie z końca sali padło staropolskie: „wyp***dalać!!”
Staropolskie i jak widać wszechobecne już... chamstwo.
A co na to polskie sądy? Uniewinniają wszelkie wulgaryzmy, uznając je za „wyraz ekspresji”.
~~Saweczek Zaklad Karny napisał(a): Ja jestem więźniem politycznym . Te pieniądze w skarpetkach ktoś mi podrzucił . Jakiś ZŁODZIEJ z PISu.