~~Ekspert UE napisał(a): Kotłownia potrzebuje eksperta żeby mu POwiedział, że prąd robi elektrownia, a w zimie czeba czeba ogrzewać domy.
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ekspert UE napisał(a): Kotłownia potrzebuje eksperta żeby mu POwiedział, że prąd robi elektrownia, a w zimie czeba czeba ogrzewać domy.
Człowieku nie każdy ogrzewa domy prądem ja na przykład ogrzewam Niemieckim pelletem bo jest tańszy od Polskiego i na dodatek lepszy .
~~Ekspert UE napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ekspert UE napisał(a): Kotłownia potrzebuje eksperta żeby mu POwiedział, że prąd robi elektrownia, a w zimie czeba czeba ogrzewać domy.
Człowieku nie każdy ogrzewa domy prądem ja na przykład ogrzewam Niemieckim pelletem bo jest tańszy od Polskiego i na dodatek lepszy .
Ty jesteś limitowanym ewenementem, oświeć Kotłownie bo skąd on ma to wiedzieć że prąd do niczego nie jest potrzebny to może zmieni zdanie i zamknie jednak Turów. Jak będzie rządził oczywiście.
Co do tego że Hołownia będzie rządził to nie ma wątpliwości to jest kwestia czasu jak pis.dzielcy się pozagryzają ,tylko pytanie kto będzie chciał ten burdel odbudowywać .Prąd to nie tylko z węgla brunatnego ,a gdzie się podziały nowe farmy wiatrowe ,?
Zastosowana autokorekta
~~8 gwiazdek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ekspert UE napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ekspert UE napisał(a): Kotłownia potrzebuje eksperta żeby mu POwiedział, że prąd robi elektrownia, a w zimie czeba czeba ogrzewać domy.
Ty jesteś limitowanym ewenementem, oświeć Kotłownie bo skąd on ma to wiedzieć że prąd do niczego nie jest potrzebny to może zmieni zdanie i zamknie jednak Turów. Jak będzie rządził oczywiście.
Co do tego że Hołownia będzie rządził to nie ma wątpliwości to jest kwestia czasu jak pis.dzielcy się pozagryzają ,tylko pytanie kto będzie chciał ten burdel odbudowywać .Prąd to nie tylko z węgla brunatnego ,a gdzie się podziały nowe farmy wiatrowe ,?Zastosowana autokorekta
Jak będzie Kotłownia rządził to my wiatraków mu po trzykrotnie zawyżonej cenie naprzysyłamy ile sobie zechce.