~~Humorek napisał(a): I po kłopocie możecie przy aplauzie pocałować
Profesora Czarnka w Dyupę PO mazancy Tuskowe;);)
~~ladaco napisał(a):Ktoś napisał: ~~Humorek napisał(a): I po kłopocie możecie przy aplauzie pocałować
Jarosława Kaczyńskiego czeka operacja. Kaczyński jednak operację odwleka ,powody są dwa.
Po pierwsze możliwe wcześniejsze wybory w Polsce, a po drugie powrót Donalda Tuska. - Jarosław odkłada zabieg (wszczepienia endoprotezy stawu kolanowego), ale nie może go przecież odkładać w nieskończoność.
Będą jaja jak się nie uda ,ja trzymam kciuki hahahahahahaha .
~~ladaco napisał(a):Ktoś napisał: ~~Humorek napisał(a): I po kłopocie możecie przy aplauzie pocałować
Jarosława Kaczyńskiego czeka operacja. Kaczyński jednak operację odwleka ,powody są dwa.
Po pierwsze możliwe wcześniejsze wybory w Polsce, a po drugie powrót Donalda Tuska. - Jarosław odkłada zabieg (wszczepienia endoprotezy stawu kolanowego), ale nie może go przecież odkładać w nieskończoność.
~~Jasnolawendowy Enkiant napisał(a): ~~ladaco napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Humorek napisał(a): I po kłopocie możecie przy aplauzie pocałować
A wiesz po co wywiercą specjalne otwory w twojej skrzynce ,
Żeby robaki mogły się wyrzyggać po tobie.
Chamye jak możesz komuś życzyć odejścia ,
Strach przed Jarkiem was doprowadza do niekontrolowanych wypowiedzi
Przypuszczam że jesteś Mułem nie do ogarnięcia .