Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wynajem podnośników Katowice - którą wypożyczalnie wybrać?
~~ niezalogowany
25 czerwca 2021r. o 14:49
A co nas w Bolesławcu Katowice obchodzą? :]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bladożółty Wilczomlecz niezalogowany
25 czerwca 2021r. o 16:56
chyba jednak wybiore lokalny podnośnik zamiast z katowic
~~rys niezalogowany
25 czerwca 2021r. o 17:31
a ja wolę podnośnik od laluni 24 letniej.
~~Zielonoszary Rabarbar niezalogowany
25 czerwca 2021r. o 18:15
~~ napisał(a): A co nas w Bolesławcu Katowice obchodzą? :]

Zacna odpowiedz No chyba że ,podnośnik z przemyślą
~~poddenonik niezalogowany
29 czerwca 2021r. o 11:55
~~ napisał(a): A co nas w Bolesławcu Katowice obchodzą? :]

Wydaje mi się, że ogólnie to chodzi, że na śląsku
~~Monka niezalogowany
29 czerwca 2021r. o 15:19
Poszukujesz kobiety? To dobrze trafiłeś bo ja szukam faceta! Dyskretnego, ale przede wszystkim zadbanego do dyskretnych seks spotkań po pracy. Oferuję, wszystko to co może sprawić nam przyjemność. Jeżeli chcesz wiedzieć czegoś więcej o mnie to dzwoń, pisz, przyjedź. Numer telefonu i więcej fotek wrzuciłam na swój profil tutaj: https://.cutt.ly/monika89
~~Dora niezalogowany
12 lutego 2022r. o 23:22
Bardzo fajny wpis!!
~~Krzysiek niezalogowany
25 lutego 2022r. o 8:48
Zamierzałem zdecydować się na zakup podnośników do swojego magazynu, ale okazały się one być dla mnie zbyt drogie. Właśnie dlatego zacząłem myśleć nad ich wynajmem. Rozglądając się za jak najlepszą ofertą, udało mi się znaleźć ofertę marki GIZO. Tutaj na korzystnych warunkach można zarówno kupić podnośniki, jak i je wynająć. Wszystkie wymiany i serwis są robione zawsze na czas, więc sprzęt jest w pełni sprawny, a w razie awarii naprawiany w miejscu wynajmowania.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy