Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Donald Tusk w Bolesławcu?
~~zenek niezalogowany
11 lipca 2021r. o 14:36
~~Błękitnoszara Laurowiśnia napisał(a): A kto to jest ten tusk

To ta, ryża szmata co oddała naszą gospodarkę we władanie ; przyjaciół z zachodu ; To ten co mówił, że stocznie nam nie potrzebne bo mają je Niemcy, że LOT też zlikwiduje bo możemy latać z Berlina. Teraz kundel wraca by pieniądze na odbudowę w większości zresztą w formie pożyczki, też przelać na konta niemieckich firm. To taka dżdżownica że nawet jak ją pokroisz to te pocięte części dalej się ruszają.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Poziomkowy Ogórecznik niezalogowany
11 lipca 2021r. o 14:48
Czy tusk stanął przed trybunałem stanu?czy grąkiewiwcz-watz zapłaciła za niestawiennictwo przed komisją sejmową? a gawłowski,nowak czy siedzą w więzieniu za swoje postępki , no nie . więc po co nam ten pis??
~~micha niezalogowany
11 lipca 2021r. o 15:04
Przeczytałem wszystkie komentarze i jestem mocno, ale to mocno zniesmaczony. Lubię jak Kazimierz robi takie wrzutki, bo uwalnia w Was emocje i pokazuje Was nagich, nagusieńkich. Gdyby nie anonimowość internetowa stalibyście tacy nadzy pokazując wszystkie ułomności - dobry obserwator ujrzałby także te ułomności intelektualne, a może szczególnie te intelektualne. Jesteście jak te psy w schronisku, które bez powodu, dla zasady zaszczekałyby się na śmierć i być może po śmierci, z góry zobaczyłyby, że są w tym samym schronisku, za tymi samymi drutami, w takich samych klatkach. Pozdrawiam, nadzorca schroniska.
~~Olo niezalogowany
11 lipca 2021r. o 15:13
~~zenek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Błękitnoszara Laurowiśnia napisał(a): A kto to jest ten tusk

To ta, ryża szmata co oddała naszą gospodarkę we władanie ; przyjaciół z zachodu ; To ten co mówił, że stocznie nam nie potrzebne bo mają je Niemcy, że LOT też zlikwiduje bo możemy latać z Berlina. Teraz kundel wraca by pieniądze na odbudowę w większości zresztą w formie pożyczki, też przelać na konta niemieckich firm. To taka dżdżownica że nawet jak ją pokroisz to te pocięte części dalej się ruszają.

Dobra,dobra a ojca znasz ?
~~Ry niezalogowany
11 lipca 2021r. o 15:14
Micha merdaj ogonkiem za swoim panem. Kłamca pozostanie kłamcą i będzie naciągał fakty pod swoje potrzeby. Jak przyjedzie to zapewne dowiemy się że 500+ to Kopacz wprowadzała a podwyższenie wieku emerytalnego do 67 lat to robił PiS.
~~Humorek niezalogowany
11 lipca 2021r. o 15:42
Jakich nagich , nagusieńkich??
Jakie schroniska , zauważ jak trzeba być sfrustrowanym fanatykiem ,
By nie odróżniać dyskusje na poziomie i wulgaryzmy przesyłane za przyzwoleniem
Pana Kazimierza ( który nie jest bezstronny ) i ma bardziej lewackie poglądy .
Nie obrażając przy okazji , przeczytaj z archiwum ,
Blokowany lub moderowany był zawsze ten co nie z nami ,czyli PO, Koalicja ,
A jaki macie szacunek do wyborców obecnie rządzących ??
Obojętnie ile procent głosowało ,
Czy ktoś wam zabronił po pierwszej kadencji , jeśli tak źle się dzieje w Polsce
Podziękować tym panom z PiS
Lecz niezdarność i lenistwo na to wam nie pozwoliło ,
Dzisiejsza generacja nie doznała nigdy upokorzeń , jakie my wiekowi otrzymaliśmy
W latach buntu , niedostatku i biedzie .
Kto upoważnia nazywanie uczciwie pracujące rodziny motłochem pobierającym 500+
Jeżeli państwo wspiera rodziny z dziećmi by populacja nie zaginęła
A gospodarka miała przyzwoite tempo w kierunku zachodu ??
Jakim prawem ( nie chcę tu słyszeć o dyskryminacji)
Obywatele O innych orientacjach domagają się takich samych praw typu emerytura ,małżeństwo ,adopcja.
Wiem usłyszę w odpowiedzi przecież oni płacili na swoje emerytury .
Tak oczywiście powinno im się wypłacić to co wpłacili przez lata pracy i niech żyją z tego do ostatnich dni.
Tylko jest to troszeczkę inaczej , na obecnie pobierających emeryturę pracują nasze dzieci , czyli jak mam 4 dzieci ,
Ciężko całe życie pracowałem edukując własne potomstwo jak najlepiej , oni pracują płacąc składki
z których właśnie wypłacane są emerytury dla tych o innej orientacji ,( taki system)
Jest wiele rzeczy i spraw kontrowersyjnych , tylko trzeba podejście realistyczne włączyć
A emocje????
Dla takich co to z napisem Yebać PiS na koszulce prezentują swoją niechęć do obecnie rządzących nie ma miejsca .
14240
M21W2
11 lipca 2021r. o 15:51
~~Ceglastobrązowy Styrakowiec , ci wszyscy politycy całymi latami oskarżają się wzajemnie .
Już po okrągłym stole było wiadomo że ich gierki to opium dla mas .
Mnie interesuje tylko jedno - któremu ugrupowaniu bliżej do ludzi pracy dzięki którym zaszli tak wysoko .
Pamiętam jak w prasie tzw. podziemnej obiecano rozliczenie i ukaranie przywódców komunistycznych za zbrodnie na własnym narodzie , efekt - podział łupów a Jaruzelski z honorami pochowany na cmentarzu powązkowskim w alei zasłużonych .

Ileż to oskarżeń było skierowanych przeciwko PiS-owi po 2007 r po wygraniu wyborów przez PO i co i nic .
Co do Tuska , z zaciekawieniem słuchałem jego wystąpienia , wniosek tylko jeden , wrócił aby dalej prowadzić swoje wojenki jakie rozpoczął w 1992 r.
PiS-owi i Kaczyńskiemu jak każdemu człowiekowi można wiele zarzucić , jednego na pewno nie - antypolskości , PO naśladowcy minionej epoki , komuniści podlegali Moskwie , PO sprzedało naszą suwerenność Brukseli .
~~Przybywaj niezalogowany
11 lipca 2021r. o 15:56
Z metra cięty nie jest nieśmiertelny ,kostucha już czeka nie będzie że to nie ja , że wina Tuska
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza