Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ofiara, transparentność i kontrola: Dlaczego kolęda dzieli mieszkańców Bolesławca?
~~Groszkowa Gipsówka niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 12:42
Na x...j drążyć? Kto chce to przyjmuje. Wolna wola. Jeden daje plebanowi drugi owsikowi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~mirka niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 13:06
~~Granatowoczarna Miechunka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wiki napisał(a): To są żniwa dla pKlechów izaraz w styczniu pojadą na zimowy urlop tylko się czasem zaczną ferie. A za długo żyje Żeby nie wiedzieć a niby nic nie trzeba ale dobrze napychają koperty.

Zazdrościsz? Też możesz jechać na zimowy urlop.

jego chlopak mu zabrania
~~Czerwonokrwista Papryka niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 13:08
~~Groszkowa Gipsówka napisał(a): Na x...j drążyć? Kto chce to przyjmuje. Wolna wola. Jeden daje plebanowi drugi owsikowi.

A twoja obu !
~~Gruby 53 niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 16:24
Napisałem że przyjmuje księdza co roku , lecz w tym roku nie wiem czy ksiądz do mnie przyjedzie bo trzeba prosić o wizytę nie wiem czy to jest pokazane kto tu jest panem . Czy ksiądz odwiedza tylko tych którzy go odwiedzają w kościele, na prawdę nie rozumiem tego..Ja będąc w domu będę oczekiwał wizyty ale czy ksiądz będzie chciał to jego wolą Żyje ponad 70 lat i zapraszałem księdza do chorych rodzicow ale nigdy na kolędę.A może księża z Bazyliki mają inne podejście do wiernych.

,
~~klucznick niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 17:30
~~Czerwonokrwista Papryka napisał(a): A twoja obu !

Tak jak twoja , na dwa baty jedzie .
~~Jasnopopielaty Cedr niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 19:23
~~Gruby 53 napisał(a): Napisałem że przyjmuje księdza co roku , lecz w tym roku nie wiem czy ksiądz do mnie przyjedzie bo trzeba prosić o wizytę nie wiem czy to jest pokazane kto tu jest panem . Czy ksiądz odwiedza tylko tych którzy go odwiedzają w kościele, na prawdę nie rozumiem tego..Ja będąc w domu będę oczekiwał wizyty ale czy ksiądz będzie chciał to jego wolą Żyje ponad 70 lat i zapraszałem księdza do chorych rodzicow ale nigdy na kolędę.A może księża z Bazyliki mają inne podejście do wiernych.Tam gdzie była ta afera z kochankiem Adrianem? -

,

~~Burgundowa Aralia niezalogowany
przedwczoraj o 4:37
Czary i gusła w Polsce nie są zakazane , ani przymusowe. Faktycznie opinia naiwnych i czarowników, moze na nas wywierac presje, ale to my decydujemy czy otwieramy im drzwi czy nie.
Nie chodź do nich, nie zapraszaj, nie gadaj z naciągaczami, nie przyprowadzaj do nicch swoich dzieci..a problem sie skonczy sam.
~~Płowobrązowa Golteria niezalogowany
przedwczoraj o 9:00
NIe jest źle z tymi kolędami
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.