Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Donald Tusk w Bolesławcu?
~~Bolecnauta niezalogowany
9 lipca 2021r. o 11:32
Mam nadzieję, że pisowcy też przyjdą na to spotkanie. Przypominam, że Duda przegrał w Bolesławcu z Trzaskowskim w wyborach prezydenckich. Lokalnie PiS się rozsypał w powiecie, został tylko Horzempa
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~RZ niezalogowany
9 lipca 2021r. o 11:43
nie dla powtórki i tego pana!!!
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 lipca 2021r. o 11:54
~~Pawlak napisał(a): Wicia dawaj baniaka z benzyną .

Dokładnie :D

Qurwa gdybym nie znał historii nowożytnej Polski , to może bym uwierzył w dobre intencje Ryżego Olsena , ale znam .

Chyba pójdę po piwo ... ciekawym tylko , czemóż to Piękna Makrela dobermana ze
smyczy spuściła ?

Wracaj Donek z emigracji , teraz ja jadę na szparagi :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Żółtawordzawy Różanecznik niezalogowany
9 lipca 2021r. o 12:19
Ja bym tuskowi z chęcią napluł w twarz za kradzież kilkudziesięciu tysięcy w gotówce z mojego INDYWIDUALNEGO konta OFE.
~~Hebanowy Wilczomlecz niezalogowany
9 lipca 2021r. o 12:26
Kodziarze, obrońcy sądów i ci gwizdający na wiecu Dudy dostną orgazmu :)
~~Bladożółty Migdałowiec niezalogowany
9 lipca 2021r. o 12:29
emem napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bladofioletowy Heliotrop napisał(a): Na wiecu bedzie redaktorzyna z bolecinfo

Dla Ciebie bałwanie to Szanowny Pan Redaktor.
Możesz już zacząć przepraszać.
Szanowny.... Śmiechu warte... Redaktorzyna niech juz przygotuję pytania które zada ryżej mapie, w tylko te wygodne.
~~Bolecnauta niezalogowany
9 lipca 2021r. o 12:37
Tylko umiecie ubliżać, ciekawe gdzie żeście się uczyli takiego rynsztoku
~~Donald Tusk niezalogowany
9 lipca 2021r. o 12:39
Jasne że pytania musza być wygodne , inaczej bolec info do likwidacji .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!