Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Orange zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ponad 40% zaszczepionych bolesławian. Nowogrodziec wciąż najmniej chętny do szczepień.
~~Wielka fala nadchodzi niezalogowany
12 lipca 2021r. o 16:47

https://nczas.com/2021/07/12/testuja-na-potege-ale-tego-praktycznie-nie-ma-017-proc-pozytywnych-wynikow-nikt-nie-umarl/
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
12 lipca 2021r. o 17:38
Antyszczepionkowcy - co z wami , gdzie wasze komentarze o szczepieniach głoszone przez nieistniejących profesorów z nieistniejących uniwersytetów .
Co słychać u noblisty emeryta , nic o wykładach profesorów ginekologów , profesorów literatury czy też filozofów .
Gdzie wasza propaganda głupoty .
Nie wierzę że świadomie tak nisko upadliście , zajmujecie się obszczekiwaniem Lucjana , żałosne anonimy .

Poplotkujcie na temat wypowiedzi Profesora Simona , z którą zgadzam się stu procentach .

Prof. Simon: Ci pacjenci, którzy wcześniej nie wierzyli w COVID, potem pięć razy dziennie pytają mnie, czy będą żyli .
Lekarz rysuje smutną diagnozę naszego społeczeństwa, w którym coraz mocniej brakuje poczucia solidarności i odpowiedzialności za innych.

- Jest epidemia, mamy ciężko chorych pacjentów, ale zamiast się zjednoczyć ponad podziałami, to wszystko jest kwestionowane. Proszę mi powiedzieć, w czyjej chorej głowie lęgną się mikrochipy? Dlaczego wymyśla się nieznanych amerykańskich autorów, nieznane uniwersytety, kwestionujące nawet testy wykrywające koronawirusa. Ta ciemnota jest na całym świecie, ale najgorzej w Europie .

Była u nas nawet rodzina, której dziadek umierał na COVID i dopiero w szpitalu uwierzył, że to nie jest wymysł, ale jego rodzina nadal nie wierzyła. Mało tego, zarzucali nam, że to jest inna choroba, że nie umiemy leczyć, że przez nas zmarł. Najważniejsze, żeby obrazić lekarza, żeby wyżyć się na pielęgniarce. Taka jest część naszego społeczeństwa. Jak duży jest stopień demoralizacji i zdziczenia?
18442
PIS-PO-PRL
12 lipca 2021r. o 17:43
A jak u Pana z wklejkami. Co tym razem Pan nam udowodni? :D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
12 lipca 2021r. o 17:46
:D
~~Set niezalogowany
12 lipca 2021r. o 17:49
Lucuś, zadzwoń do Ani lub Martynki, jak ci tu już proponowano! Wyluzuj chłopie z tą propagandą, bo się ośmieszasz po raz kolejny. Tobie płacą za tą bzdurną pisaninę? Bo wtedy można by było jeszcze zrozumieć, chociaż to .... brzydkie zajęcie. Ty naprawdę o wolność kiedyś walczyłeś? To czemu teraz taki totalitarny zamordysta jesteś i wzorem Simona chcesz ludziom wolność zabierać?
22258
#Horus nieaktywny
12 lipca 2021r. o 18:17
100/100
:)
14240
M21W2
12 lipca 2021r. o 19:00
~~Set napisał(a): Lucuś, zadzwoń do Ani lub Martynki, jak ci tu już proponowano! Wyluzuj chłopie z tą propagandą, bo się ośmieszasz po raz kolejny. Tobie płacą za tą bzdurną pisaninę? Bo wtedy można by było jeszcze zrozumieć, chociaż to .... brzydkie zajęcie. Ty naprawdę o wolność kiedyś walczyłeś? To czemu teraz taki totalitarny zamordysta jesteś i wzorem Simona chcesz ludziom wolność zabierać?

Jak Ty mało wiesz , wkeiłem tylko te fragmenty wywiadu z którymi się zgadzam nie popieram radykalnych wypowiedzi o przymusowych szczepieniach , ja już kilkakrotnie pisałem , szczepienia to dobrowolny wybór każdego z nas .
Wypowiedzi Simona są jednoznaczne , z antyszczepionkowcami nie należy dyskutować , oni są antyspołeczni i jako tacy straceni dla społeczeństwa - wali w was jak w bęben zmanipulowani szkodnicy .
Mnie osobiście denerwują jakieś loterie , choć rozumiem rządzących , ich konstytucyjnym obowiązkiem jest dbałość o zdrowie społeczeństwa .
Wam życzę aby wasze szkodliwe społecznie działania nie odbiły się na zdrowiu waszych najbliższych .
Jesień i Delta puka do naszych drzwi , wam znów sprawi przyjemność krytyka rządu , o własnej głupocie zapomniecie , ja będę wam przypominał .

22258
#Horus nieaktywny
12 lipca 2021r. o 19:13

~~Set 1 godz. 17 min. temu
Ty naprawdę o wolność kiedyś walczyłeś? To czemu teraz taki totalitarny zamordysta jesteś i wzorem Simona chcesz ludziom wolność zabierać?
Zgłoś do moderacji

o tak ...
kiedyś jego wódz ''o takie '' Polskę walczył no i teraz wychodzi komu i o jaką Polskę chodziło...
w postach m -einundzwanzig masz namacalny wręcz przykład...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy