~~Set napisał(a): Lucuś, zadzwoń do Ani lub Martynki, jak ci tu już proponowano! Wyluzuj chłopie z tą propagandą, bo się ośmieszasz po raz kolejny. Tobie płacą za tą bzdurną pisaninę? Bo wtedy można by było jeszcze zrozumieć, chociaż to .... brzydkie zajęcie. Ty naprawdę o wolność kiedyś walczyłeś? To czemu teraz taki totalitarny zamordysta jesteś i wzorem Simona chcesz ludziom wolność zabierać?
Jak Ty mało wiesz , wkeiłem tylko te fragmenty wywiadu z którymi się zgadzam nie popieram radykalnych wypowiedzi o przymusowych szczepieniach , ja już kilkakrotnie pisałem , szczepienia to dobrowolny wybór każdego z nas .
Wypowiedzi Simona są jednoznaczne , z antyszczepionkowcami nie należy dyskutować , oni są antyspołeczni i jako tacy straceni dla społeczeństwa - wali w was jak w bęben zmanipulowani szkodnicy .
Mnie osobiście denerwują jakieś loterie , choć rozumiem rządzących , ich konstytucyjnym obowiązkiem jest dbałość o zdrowie społeczeństwa .
Wam życzę aby wasze szkodliwe społecznie działania nie odbiły się na zdrowiu waszych najbliższych .
Jesień i Delta puka do naszych drzwi , wam znów sprawi przyjemność krytyka rządu , o własnej głupocie zapomniecie , ja będę wam przypominał .