PIS-PO-PRL napisał(a): A jak u Pana z wklejkami. Co tym razem Pan nam udowodni? :D
Horus napisał(a):
~~Set 1 godz. 17 min. temu
Ty naprawdę o wolność kiedyś walczyłeś? To czemu teraz taki totalitarny zamordysta jesteś i wzorem Simona chcesz ludziom wolność zabierać?
Zgłoś do moderacji
o tak ...
kiedyś jego wódz ''o takie '' Polskę walczył no i teraz wychodzi komu i o jaką Polskę chodziło...
w postach m -einundzwanzig masz namacalny wręcz przykład...
Horus napisał(a):
~~Set 1 godz. 17 min. temu
Ty naprawdę o wolność kiedyś walczyłeś? To czemu teraz taki totalitarny zamordysta jesteś i wzorem Simona chcesz ludziom wolność zabierać?
Zgłoś do moderacji
o tak ...
kiedyś jego wódz ''o takie '' Polskę walczył no i teraz wychodzi komu i o jaką Polskę chodziło...
w postach m -einundzwanzig masz namacalny wręcz przykład...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Set napisał(a): Lucuś, zadzwoń do Ani lub Martynki, jak ci tu już proponowano! Wyluzuj chłopie z tą propagandą, bo się ośmieszasz po raz kolejny. Tobie płacą za tą bzdurną pisaninę? Bo wtedy można by było jeszcze zrozumieć, chociaż to .... brzydkie zajęcie. Ty naprawdę o wolność kiedyś walczyłeś? To czemu teraz taki totalitarny zamordysta jesteś i wzorem Simona chcesz ludziom wolność zabierać?
Jak Ty mało wiesz , wkeiłem tylko te fragmenty wywiadu z którymi się zgadzam nie popieram radykalnych wypowiedzi o przymusowych szczepieniach , ja już kilkakrotnie pisałem , szczepienia to dobrowolny wybór każdego z nas .
Wypowiedzi Simona są jednoznaczne , z antyszczepionkowcami nie należy dyskutować , oni są antyspołeczni i jako tacy straceni dla społeczeństwa - wali w was jak w bęben zmanipulowani szkodnicy .
Mnie osobiście denerwują jakieś loterie , choć rozumiem rządzących , ich konstytucyjnym obowiązkiem jest dbałość o zdrowie społeczeństwa .
Wam życzę aby wasze szkodliwe społecznie działania nie odbiły się na zdrowiu waszych najbliższych .
Jesień i Delta puka do naszych drzwi , wam znów sprawi przyjemność krytyka rządu , o własnej głupocie zapomniecie , ja będę wam przypominał .
M21W2 napisał(a):
Panu nie jestem w stanie nic udowodnić , Pan zapewne jakiś uczony , przykre że tak " mądry " człowiek nie chce podzielić się wiedzą w temacie wirusów i szczepień ze mną .
PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ale Pan pewnie ciągle nie rozumie twkstu, który Pan wkleił :D
Noech Pan tylko nie bierze się za udowadnianie że ziemia jeat okrągła, bo jeszcze dostarczy Pan dowodów płaskoziemcom że mają rację ;))
:D
Horus napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ale Pan pewnie ciągle nie rozumie twkstu, który Pan wkleił :D
Noech Pan tylko nie bierze się za udowadnianie że ziemia jeat okrągła, bo jeszcze dostarczy Pan dowodów płaskoziemcom że mają rację ;))
:D
To się nazywa głębokie oranie :)
Zrozumie?
M21W2 napisał(a): Wypowiedzi Simona są jednoznaczne , z antyszczepionkowcami nie należy dyskutować , oni są antyspołeczni i jako tacy straceni dla społeczeństwa - wali w was jak w bęben zmanipulowani szkodnicy .