~~Klientka napisał(a): Polecam jadłodajnie " u Eweli" przy ul Chrobrego w Bolesławcu. Jedzenie bardzo smaczne. Porcje duże. Meni bardzo urozmaicone.
~~Klientka napisał(a): Polecam jadłodajnie " u Eweli" przy ul Chrobrego w Bolesławcu. Obiady serwowane na miejscu przez wybitne mistrzynie kucharskie. Jedzenie bardzo smaczne " zaspokoi podniebienie każdego. Porcje duże. Cały obiad w abonamencie zupa drugie danie i kompot to tylko... 13zł.Mozna wykupić też jednorazowy obiad. Zjeść można na miejscu i pobrać na wynos pakowane chermetycznie lub można mieć swoje naczynia. Obsługa i czystość na wysokim poziomie. Polecam a przyznacie mi rację. Meni bardzo urozmaicone. Zapraszam - stała klientka
~~Pszeniczny Dziewięćsił napisał(a):Ktoś napisał: ~~Klientka napisał(a): Polecam jadłodajnie " u Eweli" przy ul Chrobrego w Bolesławcu. Obiady serwowane na miejscu przez wybitne mistrzynie kucharskie. Jedzenie bardzo smaczne " zaspokoi podniebienie każdego. Porcje duże. Cały obiad w abonamencie zupa drugie danie i kompot to tylko... 13zł.Mozna wykupić też jednorazowy obiad. Zjeść można na miejscu i pobrać na wynos pakowane chermetycznie lub można mieć swoje naczynia. Obsługa i czystość na wysokim poziomie. Polecam a przyznacie mi rację. Meni bardzo urozmaicone. Zapraszam - stała klientka
A można tam przyjść ot tak"z ulicy"? Kiedyś spróbowałem i dowiedziałem się że tylko obiady abonamentowe, nie mogę ot tak sobie wejść i kupić.
Jest gdzieś menu w internecie?
~~Yaga napisał(a): Ludzie w stołówkach gotuje się inaczej i hurtowo i myślę że smaczniej i taniej a takich lokalach drogo , coś tam niby jest a najwięcej surówki ..To zaczyna być chore , chamburger 12 zł frytki 8 zł a frytek tyle co kot napłakał . Nie mówię tu o Księgarni akurat ale parę metrów dalej macie obiad za 15 zł do 30 .
~~Yaga napisał(a): Ludzie w stołówkach gotuje się inaczej i hurtowo i myślę że smaczniej i taniej a takich lokalach drogo , coś tam niby jest a najwięcej surówki ..To zaczyna być chore , chamburger 12 zł frytki 8 zł a frytek tyle co kot napłakał . Nie mówię tu o Księgarni akurat ale parę metrów dalej macie obiad za 15 zł do 30 .