~~Zbszek napisał(a): Znam takich, którzy jak im nie powie się co maja robić to nic całymi tygodniami nie robią. Pilnują wykorzystywania swoich dni wolnych i nadgodzin, a jak jest kontrola ich sprzętu to wtedy tłumacza się, że nie wiedzieli, ze to trzeba zrobić i nikt im nie kazał. To są ci krzykacze na internecie, że krzywda im się dzieje. Niech zwolnią się, a za bramą życie szybko ich weryfikuje. Ilu zwolniło się krzykaczy parę lat temu i wrócili z podkulonymi ogonami. Wrócili, bo w cywilu trzeba pracować, a nie improwizować.
~~Zbszek napisał(a): Znam takich, którzy jak im nie powie się co maja robić to nic całymi tygodniami nie robią. Pilnują wykorzystywania swoich dni wolnych i nadgodzin, a jak jest kontrola ich sprzętu to wtedy tłumacza się, że nie wiedzieli, ze to trzeba zrobić i nikt im nie kazał. To są ci krzykacze na internecie, że krzywda im się dzieje. Niech zwolnią się, a za bramą życie szybko ich weryfikuje. Ilu zwolniło się krzykaczy parę lat temu i wrócili z podkulonymi ogonami. Wrócili, bo w cywilu trzeba pracować, a nie improwizować.
~~Przeciwna napisał(a): A jak się to ma do śmierci z tego co wiem 6 żołnierzy z powodu zakrzepicy po 2 szczepieniu, w Boleslawcu,,,,, dlaczego nie są takie sytuacje nagłaśniane
~~Przeciwna napisał(a): A jak się to ma do śmierci z tego co wiem 6 żołnierzy z powodu zakrzepicy po 2 szczepieniu, w Boleslawcu,,,,, dlaczego nie są takie sytuacje nagłaśniane,,,, nie pisząc ile w Polsce umarło młodych ludzi, z powodu zatoru 2,,,3 tyg po szczepieniu,, to byli zdrowi ludzie,,,, dlaczego ludzi się zmusza, do szczepień i testuje się na nich j0ak na królikach doświadczalnych,,, tu nie tylko chodzi o wojsko,, ale ogólnie o ludzi?????porównaj sobie skalę umieralności na zakrzepy czy co tam wolisz ze skalą umieralności z powodu covid...
~~Scorpio napisał(a):Ktoś napisał: ~~Klaudia napisał(a): To łopaty darmozjady
A ty skącz pierw podstawówkę i dopiero wieś się do pisania komentarzy Miotło.
~~Przeciwna napisał(a): A jak się to ma do śmierci z tego co wiem 6 żołnierzy z powodu zakrzepicy po 2 szczepieniu, w Boleslawcu,,,,, dlaczego nie są takie sytuacje nagłaśniane,,,, nie pisząc ile w Polsce umarło młodych ludzi, z powodu zatoru 2,,,3 tyg po szczepieniu,, to byli zdrowi ludzie,,,, dlaczego ludzi się zmusza, do szczepień i testuje się na nich j0ak na królikach doświadczalnych,,, tu nie tylko chodzi o wojsko,, ale ogólnie o ludzi?????
~~Horus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Przeciwna napisał(a): A jak się to ma do śmierci z tego co wiem 6 żołnierzy z powodu zakrzepicy po 2 szczepieniu, w Boleslawcu,,,,, dlaczego nie są takie sytuacje nagłaśniane
Pewnie dlatego, że to kłamstwo