PIS-PO-PRL napisał(a): Chwyta za serce bardziej, niż apel Piaska :D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Herbaciany Kokorycz napisał(a): To ta plandemia jest dla wyszczepiania a nie wyszczepiania na plandemię .Od początku chodziło aby stado wyszczepić i wszystko jest temu podporządkowane .Tylko ślepcy tego nie widzą
Następny argument nie do obalenia , tym razem "naukowiec " z bolca - Herbaciany Kokorycz .
Dopisane 08.08.2021r. o godz. 18:36:Antyszczepionkowcy nie wierzcie to nie prawda , prawdę znacie tylko wy .
1. Apel ku przestrodze
L'Azienda Sanitaria Provinciale di Agrigento, rządowa organizacja zdrowia z prowincji Agrigento, opublikowała na Facebooku wyznanie 56-letniej mieszkanki Sycylii. Kobieta pragnęła, by nagrane przez nią wideo dotarło do jak największej liczby osób, stając się przestrogą i zachętą do szczepienia.
Znajdująca się w szpitalu chora, łamiącym głosem wyznaje, że znajduje się w miejscowości Ribera i jest hospitalizowana z powodu zakażenia wirusem SARS-CoV-2.
Dodaje, że choć za sprawą opiekującego się nią personelu medycznego zmierza ku wyzdrowienia, to sama choroba jest ciężka, a chory czuje się bardzo źle. "To jest straszne" – mówi o infekcji – "Chory czuje się bardzo źle".
Kobieta apeluje: "Szczepcie się, bo ja tego nie zrobiłam. Pomyliłam się i ryzykowałam życiem" – mówi Włoszka z maską tlenową na twarzy, z trudem powstrzymując łzy. "Idźcie szybko się zaszczepić" – powtarza chora.
Na koniec dodaje, że wszyscy pacjenci znajdujący się na oddziale to ci, którzy "się pomylili", czyli niezaszczepieni. Wszyscy także tego żałują.
qwax_ napisał(a): Jak ty mogłeś cokolwiek odpisać?
Mi z tego wzruszenia łzy klawiaturę zalały ;)
~~huk napisał(a): https://www.salon24.pl/u/wawel/1138083,r-fuellmich-druga-norymberga-za-2-3-tygodnie
Podobno R. Fuellmich wygrał już sprawę w Kanadzie . Więc zaraz będą kolejne państwa. Ciekawe co na to powiedzą lekarze, naukowcy i politycy. Kanada uznała, że nie ma dowodów na istnienie wirusa.....