Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zamieszki pod komisariatem w Lubinie, po tym jak po interwencji policji zmarł 34-latek. Mamy komunikat policji!
~~Ciemnoniebieska Inkarwilla niezalogowany
9 sierpnia 2021r. o 8:41
Taka sama bandyterka jak ten co zmarł.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Herbaciany Kokorycz niezalogowany
9 sierpnia 2021r. o 9:44
Mamy w Polsce swojego George’a Floyda.
Podobne działanie policji ,podobna reakcja społeczeństwa oczywiście nie na taką skalę.
A tak na marginesie ,kraje tzw. demokratyczne stają się krok po kroku coraz bardziej opresyjne , i dzieje się to nie od dzisiaj , proces odbywa się stopniowo w każdej praktycznie dziedzinie ,Takie powolne gotowanie żaby .
~~Żółtozielona Jukka niezalogowany
9 sierpnia 2021r. o 9:49
będą jeszcze kazać KLĘKAĆ przed ćpunem,ci co manifestują to dealerzy więc lać i patrzeć czy równo puchną
~~Bolecnauta niezalogowany
9 sierpnia 2021r. o 9:54
Albo kibole
~~Lewactwo niezalogowany
9 sierpnia 2021r. o 10:08
Ci rozbójnicy to lewactwo.
~~mi niezalogowany
9 sierpnia 2021r. o 10:32
filmik jest urywkowy i wskazuje na nieszczęśliwy splot zdarzeni
~~Różowy Jaskier niezalogowany
9 sierpnia 2021r. o 10:41
Wypowiedz się w tym temacie???? Wypowiedziałem się i co? moja wypowiedż widoczna była tylko przez chwilę.Jutro będziecie protestować w obronie tze.wolnych mediów,chyba takich samych jak i Wy.
~~Czarny Jaskier niezalogowany
9 sierpnia 2021r. o 10:47
~~Różowy Jaskier napisał(a): Wypowiedz się w tym temacie???? Wypowiedziałem się i co? moja wypowiedż widoczna była tylko przez chwilę.Jutro będziecie protestować w obronie tze.wolnych mediów,chyba takich samych jak i Wy.

Wolne media informują o tym o czym im wolno.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza