~~Hujnia pis niezalogowany 13 sierpnia 2021r. o 11:23
Lista hańby, tam podpisali się Ci którzy razem z Witek złamali porządek parlamentarny. Prokuratura nie może tego tak zostawić,trzeba do skutku walczyć z PiS - em. Na was kiedyś przyjdzie dzień zapłaty, sędziami wówczas będziem my. Naród niech się jak najszybciej obudzi bo jest bardzo źle
~~Humorek niezalogowany 13 sierpnia 2021r. o 11:25
Jak ja was kukizy nienawidzę, i jak ja wami kukizy gardzę
Jak ja się za was kukizy wstydzę, gdy za granicę czasem zajrzę
Jak ja się wami kukizy brzydzę, jak ja was dobrze kukizy znam
Jak ja się bardzo ludziom dziwię, którzy wybrali taki chłam
Cel zniszczenia TVN jest jeden — do wyborców mają przestać docierać informacje o błędach i aferach rządów PiS. To zwiększy szanse Jarosława Kaczyńskiego na kolejną wyborczą wygraną. Przeszkodą w tym planie był wicepremier Jarosław Gowin — dlatego został wyrzucony z rządu.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.