~~Posiwiały Złotlin napisał(a): Co to za pan, taki agresywny przemawia ?
~~Koralowy Złocień napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zarumieniony Modrzew napisał(a): Słychać wycie? Znakomicie. Czerwonym świniom i służbom PRL które zakładały TVN, mówimy: won!
A my mówimy pisdzielcom WYPIER...LAĆ !!!
~~fhfh napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zarumieniony Modrzew napisał(a): Tyłu komunistów w jednym miejscu dawno nie widziałem...
Pewnie dlatego , że przyszedłeś z kolegami!!
~~fhfh napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zarumieniony Modrzew napisał(a): Tyłu komunistów w jednym miejscu dawno nie widziałem...
Pewnie dlatego , że przyszedłeś z kolegami!!:D
Tak, byliśmy z kolegami, wszak TVN zakładał nasz towarzysz Walter - człowiek służb PRL. Będziemy go bronić do samego końca. Kiedyś to było... Się piło, się jadło... To se ne vrati, ale przynajmniej sobie pokwiczymy.
~~Bladoróżowy Nagietek napisał(a): Redaktor M. widział kilkaset osób, inny redaktor doliczył się ok. 80. Jeden z obserwatorów widział prawdziwych demokratów, a inny jedynie osobników 70+, a jeszcze inny samych komunistów. Spojrzałem i ja. Grupami stali: sekretarze POP z lat minionych, obok dawni milicjanci, nieco z boku działaczki i działacze SdRP i SLD, kilku prawników i quasi prawników mających swoje wielkie wpływy w czasach słusznie minionych, paru działaczy zmarłej Unii Wolności, byłe radne z opcji bliższych komunie niż wolności, kilkunastu emerytów z komitetów zakładowych PZPR, a na przeciw nich - przemawiający zniewieściałym głosem guru mas Dariusz S. W kategorii dowcip i żenada roku - protest wygra a przynajmniej będzie na podium. No ale w demokracji już tak jest, że nawet dziwny czlowiek może pokazywać publicznie swoją durnotę. Twierdząc przy tym, że jest mądry ponade wszystkie narody świata. Zastosowana autokorekta