Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Protest bolesławian w obronie wolnych mediów - NA ŻYWO z bolesławieckiego rynku
~~Popielata Kolkwicja niezalogowany
10 sierpnia 2021r. o 22:17
Wolne media to jest ok, ale te wolne media mówią że było kilkaset osób na tym proteście, pytam czyżby tam protestowało kilkaset osób?
Wolne są bo mówią co chcą.?
Gdyby to była relacja radiowa to można by śmiało powiedzieć że tam protestowało kilkaset osób.
Przez radio nic nie widać.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ono niezalogowany
10 sierpnia 2021r. o 22:42
Gosciu nie kłam nie ma kilkudziesieciu osób Ja widzę góra 20 osób Chcecie i lubicie kłamstwa
~~Bolecnauta niezalogowany
10 sierpnia 2021r. o 23:40
Byłem widziałem, było około 200 osób
~~janek niezalogowany
11 sierpnia 2021r. o 2:15
Ci ludzie co tam w większości stoją pamiętają bardzo dobrze czasy PRL i oni teraz mówią że nie ma wolności chyba im całkiem rozum odebrało.
~~Milioner Donald TUSK niezalogowany
11 sierpnia 2021r. o 3:25
Bylem wiem jak jest .
~~Yeba pis niezalogowany
11 sierpnia 2021r. o 5:28
https://tvn24.pl/polska/wirtualna-polska-przeglosowanie-lex-anty-tvn-moze-prowadzic-do-relokacji-czesci-wojsk-usa-5174473

pis to zdrajcy, złodzieje i szkodniki Polski
~~humorek niezalogowany
11 sierpnia 2021r. o 6:20
Najważniejsze jest to czego uczy nas historia współczesnego świata a mianowicie, że każda dyktatura kończy się wcześniej czy później a dyktatorów spotyka ten sam los - po oddaniu władzy nie żyją długo a czasem kończą tragicznie . Jak będzie u nas czas pokaże .Breżniew nie będzie żył wiecznie
~~Różowy Jaskier niezalogowany
11 sierpnia 2021r. o 6:53
~~Bladorozowy Nagietek napisał(a): Będziemy jutro patrzyli kto jak głosuje- każdy poseł i każda posłanka. Kto zagłosuje za lex TVN zostanie zdrajcą polskiej demokracji i pomocnikiem Kaczyńskiego w dziele jej zniszczenia. Patrzymy na was. Widzimy was. Zdrady nie wybaczymy.
A czy gimbusie wiesz co Ty możesz zrobić?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.