Pannazdzieckiem napisał(a): Enstein ... Żyd mawiał , że Wszechświat i ludzka głupota są nieskończone , ja dokładam chciwość . Nie masz pojęcia Drogi Lucjanie do jakich świństw posunie się kreatura dla kasy . Przedstawi Ci z ministrowego stolca najnowsze badania i opinie opłacanych fachmanów ... z dupy wzięte i każe Ci wierzyć w wątpliwy autorytet .
Cieszy fakt , że dobrze się czujesz Drogi Lucjanie , ale proszę przestań już na sobie eksperymentować . Jest taka teoria spiskowa ... :)
Miłej soboty :)
Piotrze , wiedziałem po której stronie stać podczas słusznie minionej epoki , wiem po której stronie mam stać obecnie , to że wielu z głupoty , braku wiedzy lub zwykłego strachu nie podejmuje walki z tą zarazą to Twoja i ich decyzja .
Poczytaj posty skierowane do mnie , głupota i prostactwo .
Nie jestem w stanie zrozumieć ludzi , podejrzewam kłamców którzy myślą że wszyscy kłamią , cały świat kłamie .
Ludzkie tragedie skutek od ponad roku trwającej zarazy wytworzyły znieczulicę społeczną .
Piotrek jaki argument byłby potrzebny abyś zauważył jak bardzo się mylisz , mam nadzieję że nie spotka Ciebie to co mnie , cierpienie z powodu covida moich najbliższych w tym dwóch córek .
Pozdrawiam