M21W2 napisał(a): Piotrze po co pytasz , tyle razy mnie straszyłeś śmiercią po zaszczepieniu a ja zrobiłem to dwukrotnie , jak stwierdzą Twoje autorytety że po trzeciej dawce zgon po kilku godzinach też się zaszczepię .
Komuniści mieliby godnych przeciwników w antyszczepionkowcach w promowaniu kłamstw .
~~ed napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Piotrze po co pytasz , tyle razy mnie straszyłeś śmiercią po zaszczepieniu a ja zrobiłem to dwukrotnie , jak stwierdzą Twoje autorytety że po trzeciej dawce zgon po kilku godzinach też się zaszczepię .
Komuniści mieliby godnych przeciwników w antyszczepionkowcach w promowaniu kłamstw .
trzecia później czwarta, przy piątej będziesz brał porzyczkę żeby cię dziabneli, przy dziesiątej będziesz się modlił żeby starczyło dla ciebie, a przy trzydziestej będziesz gotów zabić żeby ją tylko zdobyć.
M21W2 napisał(a):
Jak nie wiesz to podpowiem --Najważniejszym zadaniem szczepionek jest zapobieganie ciężkiemu przebiegowi choroby i tym samym śmierci.
Zastosowana autokorekta
~~Purpurowy Moszenki napisał(a):Ktoś napisał: ~~ed napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Piotrze po co pytasz , tyle razy mnie straszyłeś śmiercią po zaszczepieniu a ja zrobiłem to dwukrotnie , jak stwierdzą Twoje autorytety że po trzeciej dawce zgon po kilku godzinach też się zaszczepię .
trzecia później czwarta, przy piątej będziesz brał porzyczkę żeby cię dziabneli, przy dziesiątej będziesz się modlił żeby starczyło dla ciebie, a przy trzydziestej będziesz gotów zabić żeby ją tylko zdobyć.
~~Purpurowy Moszenki napisał(a):Ktoś napisał: ~~ed napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Piotrze po co pytasz , tyle razy mnie straszyłeś śmiercią po zaszczepieniu a ja zrobiłem to dwukrotnie , jak stwierdzą Twoje autorytety że po trzeciej dawce zgon po kilku godzinach też się zaszczepię .
nie sądzę aby w tej rosyjskiej ruletce aż miał tyle szczęścia i nie trafił wcześniej na nabój w komorze
M21W2 napisał(a): Niech mi Pan odpowie na pytanie , dlaczego w krajach bardziej rozwiniętych zaszczepiono ok .70 -75% populacji a w zacofanych jak Polska 48% czy też Rosja tylko ok 35% .
M21W2 napisał(a): Nie wiem czy Panu wiadomo że ok .200 firm farmaceutycznych pracuje nad kolejnymi szczepionkami dostosowanymi do następnych ewentualnych mutacji których inkubatorami ( wylęgarnią ) będą antyszczepionkowcy .
Zastosowana autokorekta
PIS-PO-PRL napisał(a):
wklejam jeszcze raz, bo mi nie działa ten jego fejkowy link... ;)