Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Grozi, że zabije prezydenta Piotra Romana
~~Ciemnopopielaty Rannik niezalogowany
16 sierpnia 2021r. o 15:57
Proponuję sprowadzić brygady antyterrorystyczne i niech spacyfikują miasto.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarozielony Pierwiosnek niezalogowany
16 sierpnia 2021r. o 16:45
kogo to interesuje?
~~Bolecnauta niezalogowany
16 sierpnia 2021r. o 16:52
Póki co to blisko 2000 osób ta informacja zainteresowała
~~prokPiotrowicz niezalogowany
16 sierpnia 2021r. o 17:13
~~Anna napisał(a): Szukam miłego i kulturalnego faceta na sex spotkania lub stały zwiazek.
Mam na imię Martyna lat 24, wzrost 169cm,
.
wiecej moich nagich fotek i kontakt do mnie tu -
http://www.e-sponsorka.pl

i wyszukaj mnie po niku: Martynka napisz do mnie i spotkajmy sie!

Anka ,ty to masz , co to miało by być , ostatnie bzyknięcie ? Po zatrzymaniu tylko rodzina .
~~zimowit niezalogowany
16 sierpnia 2021r. o 17:18
~~Szarozielony Pierwiosnek napisał(a): kogo to interesuje?

Romek , a po tobie spływa ,twardzielu ?
~~Autoreklama niezalogowany
16 sierpnia 2021r. o 17:27
Pewnie w ten sposób pan chce odwrócić uwagę od wszechobecnych parkometrów. A jak już ta policja się ruszy to przy okazji niech sprawdzi co zrobiono z pieniędzmi ze sprzedaży działek budowlanych . Jaką korzyść z tego mają po pierwsze mieszkańcy. O ile procent wzrosła administracja gminy miejskiej Bolesławiec od pierwszego dnia pierwszej kadencji do teraz u pana P.R.? Jak spółki miejskie z firm obsługujących potrzeby po pierwsze mieszkańców przeistoczyły się w ratuszowe biznesy krojące Bolesławian ?
A miało być tak pięknie .
~~I niezalogowany
16 sierpnia 2021r. o 18:14
Mi jako barmanowi grożą przynajmniej raz w tygodniu i nikt o tym nie pisze.
~~Zielony Tojad niezalogowany
16 sierpnia 2021r. o 18:34
~~I napisał(a): Mi jako barmanowi grożą przynajmniej raz w tygodniu i nikt o tym nie pisze.

Ale tu trzeba się pochwalić... Polityka
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza