PIS-PO-PRL napisał(a): PS. Panie Lucjanie, tak mała uwaga do statystyk Bułgarsko Izraelskich
I tu i tu fala rozpoczęła się w podobnym czasie (tak obrazki pokazują w googlach)
I tu i tu osiągnięto na dzień dzisiejszy plus minus 50% stanu z poprzedniej fali (w zgonach)
tylko że tu jest większość wyszczepiona, a tam nie.
Dane są Gupie, przestańmy się w nie patrzeć, to może lato dłużej potrwa ;)
PIS-PO-PRL napisał(a): PS. Panie Lucjanie, tak mała uwaga do statystyk Bułgarsko Izraelskich
I tu i tu fala rozpoczęła się w podobnym czasie (tak obrazki pokazują w googlach)
I tu i tu osiągnięto na dzień dzisiejszy plus minus 50% stanu z poprzedniej fali (w zgonach)
~~Lucek znowu nie rozumie napisał(a): Lucuś, jeżeli Niedzielak powinien słuchać Rady Medycznej, to dlaczego tego nie robi? Nie sądzisz, że to ciekawe, bo na pewno nie jest przypadkowe.
I jak zwykle nie odpopwiedziałes na pytania, a tylko inwektywy pod moim adresem wypisujesz. Co skłamałem w sprawie szczepionek na ospę i odrę? Co skłamałem pisząc o obietnicach przerwania zakażeń po wyszczepieniu?
Nie odpowiadasz na pytania, bo nie pasują do twojego propagandowego obrazu świata. I tak jest cały czas.
Ze też za 500$ można się tak sprzedać :(
M21W2 napisał(a): Dzięki za dowód na to że jakby nie szczepienia to w UK byłby prawdziwy ARMAGEDON .
M21W2 napisał(a): policz jaki procent stanowią zgony do zakażeń
M21W2 napisał(a): PIS-PO-PRL napisał(a): PS. Panie Lucjanie, tak mała uwaga do statystyk Bułgarsko Izraelskich
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): PS. Panie Lucjanie, tak mała uwaga do statystyk Bułgarsko Izraelskich
Widocznie mamy inne wykresy .
Izrael początek fali ok 15 czerwca .
Bułgaria ok 18 lipca .
Dopisane 04.09.2021r. o godz. 14:39:Ktoś napisał: ~~Lucek znowu nie rozumie napisał(a): Lucuś, jeżeli Niedzielak powinien słuchać Rady Medycznej, to dlaczego tego nie robi? Nie sądzisz, że to ciekawe, bo na pewno nie jest przypadkowe.
I jak zwykle nie odpopwiedziałes na pytania, a tylko inwektywy pod moim adresem wypisujesz. Co skłamałem w sprawie szczepionek na ospę i odrę? Co skłamałem pisząc o obietnicach przerwania zakażeń po wyszczepieniu?
Nie odpowiadasz na pytania, bo nie pasują do twojego propagandowego obrazu świata. I tak jest cały czas.
Ze też za 500$ można się tak sprzedać :(
Odpowiadam zgodnie z moją wiedzą , nie snuję domysłów jak Ty to robisz .
Polska wstępnie zamówiła 62 mln .szczepionek następnie PODNIEŚLI zamówienia DO 100 mln .
Twoje kłamstwo to powtarzanie że zamówili 175 mln .
100mln/38mln jak wszyscy to po trzy szpryce na głowę. A bez dzieci i części tych, którzy nie mogą przyjąć preparatu wychodzi po 4 na głowę. I teraz wiadomo, że Niedzielski realizuje plan finansowy. Czyj?
A Lucek na pytania dalej nie odpowiada. Bardzo konsekwentny ten Lucek w unikaniu odpowiedzi na pytania :)
Lucek, zadzwoń do Simona, to ci pomoże!
PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Dzięki za dowód na to że jakby nie szczepienia to w UK byłby prawdziwy ARMAGEDON .
Przecież wedłóg Pana tam chorują prawie tylko niezaszczepieni.
Zmienił Pan zdanie czy inne portale zaczął czytać?Dopisane 04.09.2021r. o godz. 15:30:Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): policz jaki procent stanowią zgony do zakażeń
uuu... ostro Pan jedzie z nimi... procenty, lubie to ;)
Uf ratunku , Panie PRL , niech mi Pan nie wciska tego czego nie mówiłem .
Pan też może policzyć ja z procentów słaby ostatnio najwyżej 5% w piwie dostrzegłem , też lubię to .
Jak było tych procent trochę więcej miałem problemy .
50 770 - 1011 zgonów - policz jaki procent stanowią zgony do zakażeń .
1963726 - 4337 zgony - zrób to samo w tym przypadku .
Jak Pan coś nie zrozumiał ( w co nie wierzę ) , te większe liczby to zakażeni .
M21W2 napisał(a): Uf ratunku , Panie PRL , niech mi Pan nie wciska tego czego nie mówiłem .
PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Uf ratunku , Panie PRL , niech mi Pan nie wciska tego czego nie mówiłem .
Oj Panie Lucku mówił Pan i to często gęsto. Nawet linki nam tu wrzucał, jak to źle na wyspach mają niezaszczepieni i jak często chorują.
Pamięć nie ta?
Przyzwyczailiśmy się, więc niech się Pan nie przejmuje ;)