Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zaszczep się w czasie Bolesławieckiego Święta Ceramiki!
14240
M21W2
4 września 2021r. o 14:25
Wielka Brytania:
Okres 1.07.2020 – 31.08.2020 – 50 770 przypadków covid/1 011 zgonów na covid
Okres 1.07.2021-31.08.2021 – 1 963 726 przypadków covid/4 337 zgony na covid (przy wyszczepieniu 63% obywateli)

50 770 - 1011 zgonów - policz jaki procent stanowią zgony do zakażeń .
1963726 - 4337 zgony - zrób to samo w tym przypadku .
38 razy więcej zakażeń - 4,3 razy zgonów więcej .
Dzięki za dowód na to że jakby nie szczepienia to w UK byłby prawdziwy ARMAGEDON .
Nie bierzesz pod uwagę tego że lato 2020 pod względem zakażeń w Europie to była sielanka , lato 2021 w Europie zachodniej to kolejna duża fala zakażeń .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~klucznick niezalogowany
4 września 2021r. o 14:30
14240
M21W2
4 września 2021r. o 14:39
PIS-PO-PRL napisał(a): PS. Panie Lucjanie, tak mała uwaga do statystyk Bułgarsko Izraelskich
I tu i tu fala rozpoczęła się w podobnym czasie (tak obrazki pokazują w googlach)
I tu i tu osiągnięto na dzień dzisiejszy plus minus 50% stanu z poprzedniej fali (w zgonach)
tylko że tu jest większość wyszczepiona, a tam nie.

Dane są Gupie, przestańmy się w nie patrzeć, to może lato dłużej potrwa ;)

PIS-PO-PRL napisał(a): PS. Panie Lucjanie, tak mała uwaga do statystyk Bułgarsko Izraelskich
I tu i tu fala rozpoczęła się w podobnym czasie (tak obrazki pokazują w googlach)
I tu i tu osiągnięto na dzień dzisiejszy plus minus 50% stanu z poprzedniej fali (w zgonach)

Widocznie mamy inne wykresy .
Izrael początek fali ok 15 czerwca .
Bułgaria ok 18 lipca .

Dopisane 04.09.2021r. o godz. 14:39:

~~Lucek znowu nie rozumie napisał(a): Lucuś, jeżeli Niedzielak powinien słuchać Rady Medycznej, to dlaczego tego nie robi? Nie sądzisz, że to ciekawe, bo na pewno nie jest przypadkowe.
I jak zwykle nie odpopwiedziałes na pytania, a tylko inwektywy pod moim adresem wypisujesz. Co skłamałem w sprawie szczepionek na ospę i odrę? Co skłamałem pisząc o obietnicach przerwania zakażeń po wyszczepieniu?
Nie odpowiadasz na pytania, bo nie pasują do twojego propagandowego obrazu świata. I tak jest cały czas.
Ze też za 500$ można się tak sprzedać :(

Odpowiadam zgodnie z moją wiedzą , nie snuję domysłów jak Ty to robisz .
Polska wstępnie zamówiła 62 mln .szczepionek następnie PODNIEŚLI zamówienia DO 100 mln .
Twoje kłamstwo to powtarzanie że zamówili 175 mln .

18442
PIS-PO-PRL
4 września 2021r. o 15:30
M21W2 napisał(a): Dzięki za dowód na to że jakby nie szczepienia to w UK byłby prawdziwy ARMAGEDON .

Przecież wedłóg Pana tam chorują prawie tylko niezaszczepieni.
Zmienił Pan zdanie czy inne portale zaczął czytać?

Dopisane 04.09.2021r. o godz. 15:30:

M21W2 napisał(a): policz jaki procent stanowią zgony do zakażeń

uuu... ostro Pan jedzie z nimi... procenty, lubie to ;)

PIS=PO=PRL
~~Miedzianoczerwony Platan niezalogowany
4 września 2021r. o 15:56
M21W2 napisał(a): PIS-PO-PRL napisał(a): PS. Panie Lucjanie, tak mała uwaga do statystyk Bułgarsko Izraelskich

Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): PS. Panie Lucjanie, tak mała uwaga do statystyk Bułgarsko Izraelskich

Widocznie mamy inne wykresy .
Izrael początek fali ok 15 czerwca .
Bułgaria ok 18 lipca .
Dopisane 04.09.2021r. o godz. 14:39:
Ktoś napisał: ~~Lucek znowu nie rozumie napisał(a): Lucuś, jeżeli Niedzielak powinien słuchać Rady Medycznej, to dlaczego tego nie robi? Nie sądzisz, że to ciekawe, bo na pewno nie jest przypadkowe.
I jak zwykle nie odpopwiedziałes na pytania, a tylko inwektywy pod moim adresem wypisujesz. Co skłamałem w sprawie szczepionek na ospę i odrę? Co skłamałem pisząc o obietnicach przerwania zakażeń po wyszczepieniu?
Nie odpowiadasz na pytania, bo nie pasują do twojego propagandowego obrazu świata. I tak jest cały czas.
Ze też za 500$ można się tak sprzedać :(

Odpowiadam zgodnie z moją wiedzą , nie snuję domysłów jak Ty to robisz .
Polska wstępnie zamówiła 62 mln .szczepionek następnie PODNIEŚLI zamówienia DO 100 mln .
Twoje kłamstwo to powtarzanie że zamówili 175 mln .

100mln/38mln jak wszyscy to po trzy szpryce na głowę. A bez dzieci i części tych, którzy nie mogą przyjąć preparatu wychodzi po 4 na głowę. I teraz wiadomo, że Niedzielski realizuje plan finansowy. Czyj?
A Lucek na pytania dalej nie odpowiada. Bardzo konsekwentny ten Lucek w unikaniu odpowiedzi na pytania :)
Lucek, zadzwoń do Simona, to ci pomoże!
14240
M21W2
4 września 2021r. o 16:39
PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Dzięki za dowód na to że jakby nie szczepienia to w UK byłby prawdziwy ARMAGEDON .

Przecież wedłóg Pana tam chorują prawie tylko niezaszczepieni.
Zmienił Pan zdanie czy inne portale zaczął czytać?Dopisane 04.09.2021r. o godz. 15:30:
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): policz jaki procent stanowią zgony do zakażeń

uuu... ostro Pan jedzie z nimi... procenty, lubie to ;)

Uf ratunku , Panie PRL , niech mi Pan nie wciska tego czego nie mówiłem .
Pan też może policzyć ja z procentów słaby ostatnio najwyżej 5% w piwie dostrzegłem , też lubię to .
Jak było tych procent trochę więcej miałem problemy .

50 770 - 1011 zgonów - policz jaki procent stanowią zgony do zakażeń .
1963726 - 4337 zgony - zrób to samo w tym przypadku .
Jak Pan coś nie zrozumiał ( w co nie wierzę ) , te większe liczby to zakażeni .

18442
PIS-PO-PRL
4 września 2021r. o 16:41
M21W2 napisał(a): Uf ratunku , Panie PRL , niech mi Pan nie wciska tego czego nie mówiłem .

Oj Panie Lucku mówił Pan i to często gęsto. Nawet linki nam tu wrzucał, jak to źle na wyspach mają niezaszczepieni i jak często chorują.
Pamięć nie ta?
Przyzwyczailiśmy się, więc niech się Pan nie przejmuje ;)

PIS=PO=PRL
14240
M21W2
4 września 2021r. o 16:52
Platan przeczytaj 10 razy to co napisałem jak zrozumiesz to odpisz , jak będziesz miał problem to odpuść sobie lub zadzwoń do przedszkolaka , na pewno zrozumie i pomoże .

Powtarzam - Rząd zamówił w pierwszej puli 62 mln , w drugiej podniósł do prawie 100 mln , moim zdaniem jest to poroniony pomysł , na szczęście w umowach z UE ( dystrybutorem szczepionek ) jest zawarta klauzula o możliwości po kosztach odsprzedaż innym Państwom poszukującym szczepionek .

Dopisane 04.09.2021r. o godz. 16:48:

PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Uf ratunku , Panie PRL , niech mi Pan nie wciska tego czego nie mówiłem .

Oj Panie Lucku mówił Pan i to często gęsto. Nawet linki nam tu wrzucał, jak to źle na wyspach mają niezaszczepieni i jak często chorują.
Pamięć nie ta?
Przyzwyczailiśmy się, więc niech się Pan nie przejmuje ;)

Tu potwierdzam niezaszczepieni mają ciężko nie dość ż

Dopisane 04.09.2021r. o godz. 16:52:

Mają ciężko nie dość że jest zdecydowanie większa śmiertelność wśród nich to jeszcze są dyskryminowani przez Rząd UK
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.