~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Ten mw to chyba jest dobrze opłacany przez mafie farmaceutyczne że tak sie tu produkuje.
A myślałem że tylko wierchuszkę tzw "profesorów " opłacają.
~~zenek napisał(a): Teraz wszyscy się podniecają tzw. Deltą. Jest ponoć bardziej zaraźliwa. Proszę mi powiedzieć co się stało z tym pierwszym wirusem? Delta go zjadła czy jak. ? Nie jestem na bieżąco w temacie i proszę eksperta z Ocic o wyjaśnienie.
~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Ten mw to chyba jest dobrze opłacany przez mafie farmaceutyczne że tak sie tu produkuje.
~~jj napisał(a): "Niebieskoocy to film bardzo aktualny, pokazujący, jak przy pomocy stosowanych technik manipulacji można zantagonizować ludzi, tworzyć bariery, stygmatyzować, sprawić, że dana grupa społeczna będzie izolowana lub poddawana segregacji.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~zenek napisał(a): Teraz wszyscy się podniecają tzw. Deltą. Jest ponoć bardziej zaraźliwa. Proszę mi powiedzieć co się stało z tym pierwszym wirusem? Delta go zjadła czy jak. ? Nie jestem na bieżąco w temacie i proszę eksperta z Ocic o wyjaśnienie.
Poproś tatusia niech ci załatwi korepetycje biologii .
Dopisane 25.08.2021r. o godz. 12:19:Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Ten mw to chyba jest dobrze opłacany przez mafie farmaceutyczne że tak sie tu produkuje.
Już pisałem 500 dolarów dniówka .
Lucjan skoro znasz biologię to wiesz że żadna szczepionka czy szczypionka na mutującego wirusa nie zadziała.