Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wiemy ile osób zaszczepiło się przeciwko COVID-19 w niedzielę 22 sierpnia, w czasie trwania Bolesławieckiego Święta Ceramiki
~~ o muj bosze niezalogowany
24 sierpnia 2021r. o 20:12
184 osoby w miescie pond 30 tysiecznym, nie no , fantastyczny wynik : D
obstawiam dodatkowo ze z tym 184 osób nie wszystkie to mieszkancy miasta.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czarnobrązowa Wiekuistka niezalogowany
25 sierpnia 2021r. o 3:22
~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Ten mw to chyba jest dobrze opłacany przez mafie farmaceutyczne że tak sie tu produkuje.
A myślałem że tylko wierchuszkę tzw "profesorów " opłacają.

~~jj niezalogowany
25 sierpnia 2021r. o 12:10
"Niebieskoocy to film bardzo aktualny, pokazujący, jak przy pomocy stosowanych technik manipulacji można zantagonizować ludzi, tworzyć bariery, stygmatyzować, sprawić, że dana grupa społeczna będzie izolowana lub poddawana segregacji.
14240
M21W2
25 sierpnia 2021r. o 12:19
~~zenek napisał(a): Teraz wszyscy się podniecają tzw. Deltą. Jest ponoć bardziej zaraźliwa. Proszę mi powiedzieć co się stało z tym pierwszym wirusem? Delta go zjadła czy jak. ? Nie jestem na bieżąco w temacie i proszę eksperta z Ocic o wyjaśnienie.

Poproś tatusia niech ci załatwi korepetycje biologii .

Dopisane 25.08.2021r. o godz. 12:19:

~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Ten mw to chyba jest dobrze opłacany przez mafie farmaceutyczne że tak sie tu produkuje.

Już pisałem 500 dolarów dniówka .
~~max niezalogowany
25 sierpnia 2021r. o 12:51
~~Ciemnoturkusowy Rdest niezalogowany
25 sierpnia 2021r. o 20:22
https://tarnogorski.info/ksiadz-zacheca-do-dwoc/
~~Jasnopomarańczowy Kosaciec niezalogowany
25 sierpnia 2021r. o 22:08
~~jj napisał(a): "Niebieskoocy to film bardzo aktualny, pokazujący, jak przy pomocy stosowanych technik manipulacji można zantagonizować ludzi, tworzyć bariery, stygmatyzować, sprawić, że dana grupa społeczna będzie izolowana lub poddawana segregacji.

Takie filmy to powinny 24/ dobę lecieć na tym telebimie przy forum.
~~Twj Ed niezalogowany
25 sierpnia 2021r. o 22:44
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~zenek napisał(a): Teraz wszyscy się podniecają tzw. Deltą. Jest ponoć bardziej zaraźliwa. Proszę mi powiedzieć co się stało z tym pierwszym wirusem? Delta go zjadła czy jak. ? Nie jestem na bieżąco w temacie i proszę eksperta z Ocic o wyjaśnienie.

Poproś tatusia niech ci załatwi korepetycje biologii .
Dopisane 25.08.2021r. o godz. 12:19:
Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Ten mw to chyba jest dobrze opłacany przez mafie farmaceutyczne że tak sie tu produkuje.

Już pisałem 500 dolarów dniówka .

Lucjan skoro znasz biologię to wiesz że żadna szczepionka czy szczypionka na mutującego wirusa nie zadziała.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza