Pannazdzieckiem napisał(a): Drogi Lucjanie bronisz zaciekle przegranej sprawy . Nie chodzi w gruncie rzeczy o statystyki , ilu gdzie i kiedy , o jakie skutki szczepień . Chodzi o to , że producenci i rządy nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za uboczne skutki , rozdając na prawo i lewo Bóg jeden raczy wiedzieć co w pakiecie z lulaynogą za darmohę .
Coś tu jest nie teges . Kiedy Ty sterujesz truskawką parę osób ... O Boże ... Tragedia
Kiedy w efekcie szczepienia ucierpi kilkaset
Polacy , nic się nie stało .
Smagliczka hemiczny faktycznie pracuje na Sorze
Miłego wieczoru
Na wątpliwości Twoje i innych odpowiadam ponownie bo zapewne nie doczytałeś .
Ministerstwo odpowiedziało, że umowa zawarta przez Komisję Europejską bezpośrednio z producentami szczepionek ceduje na państwa członkowskie odpowiedzialność cywilną za wszelkie niepożądane zdarzenia w procesie szczepień. - Gwarantem odpowiedzialności cywilnej jest państwo – podkreślił resort.
Piotrek Twoja pewność jest godna podziwu , przypomnij mi jakie to niebezpieczne dla mnie , Jurka ,Przemka , Pana Kazimierza miały być pierwsze dawki , wspomnij o drugich i " trumnach " jakie dla nas "szykowałeś ".
Wybacz ale teraz po tamtych doświadczeniach z Twoimi " rewelacjami " , wszystko co napiszesz uznam za żart , prosta w oczy bym inaczej odpowiedział .
Wzajemnie - Miłego wieczory i Weekendu .
Dopisane 27.08.2021r. o godz. 18:59:
~~Vega napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~pinochet - Twoje porównanie jest bardzo zabawne a zarazem głupie , przykre że ślepota jest nieuleczalna .
Jedyne co chciałbym to to aby zwalczyć pandemię której TY nie widzisz i obyś nigdy się o tym nie przekonał na własnej skórze lub jak ja podczas choroby mojej córki , sama po wyzdrowieniu mówi - tato u mnie już nie to zdrowie co przed chorobą niestety ja i jej dzieci to widzimy .
Ja z wami dyskutuję wiedząc że jesteście nieuleczalnymi Polakami .
Przed szkodą i po szkodzie głupimi , to nie ja to mądre przysłowie .
Dopisane 27.08.2021r. o godz. 18:31:Panie PRL , przytaczałem różne wyniki bo uznaje że są prawdziwe , szkoda że nie zauważył Pan że różnica jest podyktowana wiekiem badanych , najniższa u seniorów 80 + , to dla mnie jest zrozumiałe .
Kiedy pan zrozumie, że to nie wina choroby tylko sposobu leczenia. Życzę córce dużo zdrowia.
Do czasu opracowania leku na covid nie mogę mieć pretensji do lekarzy , e leczą tym co uznają że może pomóc , np amentadyna czy chlorochina .
Kiedy Pan zrozumie że lepiej zapobiegać niż leczyć .
Dopisane 27.08.2021r. o godz. 19:08:
PIS-PO-PRL napisał(a): Dla mnie też dlatego uważam że ich powinno się szczepić, a nie dzieci w szkołach i przedszkolach.
Aletak tak... Gówniak zarazi babcię i sie świat skończy...
Zaszczepmy więc babcię a nie wszystkich dookoła babci ;)
li na siebie
Byłbym zdecydowanym przeciwnikiem szczepień dzieci gdyby dorośli powyżej 18 lat wzięli na siebie odpowiedzialność za współobywateli .
Na dzień dzisiejszy nie mam wiedzy w tym temacie , poszukam , poczytam i możemy podyskutować .
Jak już Panu pisałem na naukę nawet w podeszłym wieku nie jest za późno .
Dobranoc
Idę rybki karmić w oczku , pod wieczór najlepiej żerują .