M21W2 napisał(a): Januszku to jeszcze gorzej , nie byłeś w PZPR - wierzę , oni potrzebowali bezpartyjnych pachołków , ci co byli zaprzeczają za to Ty " bezpartyjny " służysz wiernie nieboszczce .
Januszku a może Ty ruseki sługus , na ich polecenie Jaruzelski wydał wojnę Solidarności .
M21W2 napisał(a): Januszku to jeszcze gorzej , nie byłeś w PZPR - wierzę , oni potrzebowali bezpartyjnych pachołków , ci co byli zaprzeczają za to Ty " bezpartyjny " służysz wiernie nieboszczce .
Januszku a może Ty ruseki sługus , na ich polecenie Jaruzelski wydał wojnę Solidarności .
Horus napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Januszku to jeszcze gorzej , nie byłeś w PZPR - wierzę , oni potrzebowali bezpartyjnych pachołków , ci co byli zaprzeczają za to Ty " bezpartyjny " służysz wiernie nieboszczce .
Lucusiu ...sadzisz tu ostatnio takie pierdy ze nie wiem czy piszesz po pijaku czy skutki uboczne tych ''szczepień'' już nieodwracalnie uszkodziły ci resztki tego skarłowaciałego móżdżku...
teraz dupku dla ciebie jest już gorsze to że nie byłem w partii ....
a ja jestem święcie przekonany że ty ,taka partyjna wazelina, typ chcący być zawsze przy jakiejś władzy , masz niejeden rok spędzony w szeregach PZPR...
JAKBY CI TK PRZEKOPAĆ OGRÓDEK TO ZAPEWNE ZNALAZŁ BY SIĘ SŁOIK Z TWOJĄ KSIAŻECZKĄ ...
zwiałeś od nich zapewne podobnie jak zwiałeś tchórzliwie od Wałęsy...
to cechuje takich jak ty ...
a teraz wsiowy kmiocie piszesz do mnie że ja służę nieboszczce?
a komu ty teraz służysz popieprzona wazelino? bandzie kłamców, oszustów i jakoś ci to nie przeszkadza...
jesteś jak ojciec Anżeja...
był w PZPR ale nie był w niej duchowo....
co za idio.ty.zm...hahaha
a teraz ty...popierasz organizację o strukturach mafijnych i śmiesz się tu kreować na patriotę ?
każdy twój wpis to kolejny przykład jak możesz się ośmieszać...
zarówno w temacie ''s'' jak i tych ''szczepionek''
~~Pannazdzieckiem napisał(a): Słabe to Lucek ,przepraszasz ,myliłeś się ,kpisz z Wałęsy ,modlisz się do prokuratora Piotrowicza ,o Balbinie ty słyszał ? .Twój brat miał rację .[/c
~~Pannazdzieckiem napisał(a): Słabe to Lucek ,przepraszasz ,myliłeś się ,kpisz z Wałęsy ,modlisz się do prokuratora Piotrowicza ,o Balbinie ty słyszał ? .Twój brat miał rację .
Gnoju z pod tyldy , ciekawym czy w realu powtórzysz , co napisałeś ?
Dziwię Ci się Lucjanie , że chce Ci się jeszcze prowadzić dysputy z tchórzem i prowokatorem ... no chyba , że to rajcuje , mnie już nie . Chciałem się wprosić na kawę i sam zapraszałem BOHATERA , ale widać za wysokie progi dla takiego kmiota i hipokryty jak ja .
Kameleonie skur ... stwem jest podszywanie się pod innych .
Miłego wieczoru , wracam w objencia kochanki . :)