~~Smiech napisał(a): Cudze chwalicie a swoich nie znacie - i na to pieniądze są...???
~~Grafitowa Pelargonia napisał(a): Z Bieszczad to najlepszy bimber pozdrowienia Piotr.
~~Kobaltowy Kasztanowiec napisał(a): Wczoraj był koncert Starego Dobrego Małżeństwa - ani słowa, żadnej relacji, nawet wzmianki. Występuje TAKI ZESPÓŁ a Wy wolicie jakiegoś szarpidruta bez dorobku promować...
~~Krystyna napisał(a):Ktoś napisał: ~~Antos napisał(a): Skąd wiadomo, że znakomity, skoro się jeszcze nie odbył?
Już grali w Bolesławcu, a Natalia Kwiatkowska kilkakrotnie w Teatrze Starym i w Piwnicy Paryskiej. Czterokrotnie uczestniczyła w warsztatach muzycznych BnB w klasie wokalu, gitarzyści także są absolwentami naszych warsztatów. Radzę pójść, nie będziecie żałować.
~~Stan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krystyna napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Antos napisał(a): Skąd wiadomo, że znakomity, skoro się jeszcze nie odbył?
Już grali w Bolesławcu, a Natalia Kwiatkowska kilkakrotnie w Teatrze Starym i w Piwnicy Paryskiej. Czterokrotnie uczestniczyła w warsztatach muzycznych BnB w klasie wokalu, gitarzyści także są absolwentami naszych warsztatów. Radzę pójść, nie będziecie żałować.
Ja już miałem okazję zobaczyć Natalię jak występowała w hejterskim filmiku na temat jednej bolesławieckiej imprezy. Nie mam ochoty teraz jej płacić za śpiewanie. Najpierw przyłącza się do hejtu a teraz liczy że ludzie przyjdą na koncert. To jest słabe
Ja również wystąpiłam w tym filmiku, mówiąc prawdę. Podróbka poniosła porażkę.