~~Jaskrawoczerwony Buk napisał(a): ...........lądowiska dla samolotów ratowniczych, które ma zostać zbudowane na dachu budynku ............bedzie jak na okeciu a ten brat diabł co tam szuka?
Chciałbym zobaczyć te lądujące samoloty na dachu budynku szpitalnego.
~~mi napisał(a): A jaki udział w środkach na zakup karetki miał kościół, żeby ksiądz musiał chrzcić karetkę?
~~OSE napisał(a):Ktoś napisał: ~~mi napisał(a): A jaki udział w środkach na zakup karetki miał kościół, żeby ksiądz musiał chrzcić karetkę?
Zabrał go tam poseł który na Wiejskiej załatwia sprawy dla Bolesławian. Teraz może się pochwalić że dał wam karetke .
~~Brudnożółty Pigwowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~OSE napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~mi napisał(a): A jaki udział w środkach na zakup karetki miał kościół, żeby ksiądz musiał chrzcić karetkę?
Zabrał go tam poseł który na Wiejskiej załatwia sprawy dla Bolesławian. Teraz może się pochwalić że dał wam karetke .
Ze sklepu meblowego na Wiejską. Tak się awansuje.
Widzisz... A Tobie zostało klepanie komentów na Bolcu i siedzisz tam gdzie siedziałeś. Typowe polactwo, jak ktoś się wybije to trzeba go ściągać w dół bo się samemu nie potrafi. Trochę to świadczy o Tobie.
~~Brudnożółty Pigwowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~OSE napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~mi napisał(a): A jaki udział w środkach na zakup karetki miał kościół, żeby ksiądz musiał chrzcić karetkę?
Ze sklepu meblowego na Wiejską. Tak się awansuje.
Dupa cie boli, że ktos osiągną coś dzieki swojej pracy zaangazowaniu i ciągłej edukacji? lepiej zeby był synem komuszka i szedł z klucza co?