~~Gołębi Cedr napisał(a): Skoro ksiądz uczestniczył w przekazaniu kluczyków, to czy mam rozumieć, że kościół też się dołożył do karetki?
~~Błękitnawa Ostróżka napisał(a):przestań wierzyć w bajki ...Ktoś napisał: ~~Gołębi Cedr napisał(a): Skoro ksiądz uczestniczył w przekazaniu kluczyków, to czy mam rozumieć, że kościół też się dołożył do karetki?
Dyrektor szpitala zaprosił księdza więc przyszedł. Nieproszony by tam się nie stawił. Uwierz, dla ludzi wierzących jest to bardzo ważne, a niewierzącym jest to obojętne. Co innego dla wojujących z Bogiem i Kościołem... To fakt im może przeszkadzać, ale na szczęście takich jest bardzo mało, a że są głośni i krzykliwi to robią hałas za 100. Nie ma co zwracać uwagi...
~~Malachitowy Dzwonek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladofioletowa Bazylia napisał(a):myślisz że pogoda załatwił karetkę hahahahhaha... no to żeś rozbawił mnie do łez... pewnie pogodę też...Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Malachitowy Dzwonek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~buuum napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ochrowa Azalia napisał(a): To mógł pogoda sam poświęcić wszak przemawiał już na ambonce to ma wprawęod tego ma swoich ,,zastepców,,na 1maja którymi sie wysługuje.on tam gdzie parcie na szkło.Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy -trzeba płacic za błedy a kwota powala z nóg
Otrzyj pianę bucu. Bo może kiedyś tej karetki będziesz potrzebował... Myślisz żeby dali gdybyśmy nie mieli posła? Wątpię .
buhahshaha. I jeszcze hshaha hihihi. Dali? Ty pomysl troche zanim coś napiszesz! Nikt jej nie dał tylko została kupiona z podatków ludzi którzy pracują itp. !!
Widzisz... Nawet skrótów myślowych nie łapiesz... Oczywiście, że z podatków, a skąd niby. ale ministerstwo mogło ją dać innemu szpitalowi, bo chyba nie jesteś tak głupi żeby pomyśleć, że każdy szpital dostał... A że minister z PiS to posłowi z PiS łatwiej tam przekonać w ministerstwie i polobbować. Ty jesteś tak zapluty jadem, że pewnie byś wolał aby tej karetki nie było. Pochyl łeb, rozbiegnij się a ściana cię sama znajdzie.
~~Malachitowy Dzwonek napisał(a): Nikt nie mówi że załatwił, ale to gdzie jest i że zapewne pogadał gdzie trzeba, mogły pomóc. Ty masz jakiś osobisty problem z Pogodą? Podejdź do niego na ulicy i powiedz mu to w oczy, bo tak to trochę słabo, jak cieć maliniak zza krzaka co rzuca kamieniem.
~~Stalowoniebieska Rzeżucha napisał(a):Ktoś napisał: ~~Malachitowy Dzwonek napisał(a): Nikt nie mówi że załatwił, ale to gdzie jest i że zapewne pogadał gdzie trzeba, mogły pomóc. Ty masz jakiś osobisty problem z Pogodą? Podejdź do niego na ulicy i powiedz mu to w oczy, bo tak to trochę słabo, jak cieć maliniak zza krzaka co rzuca kamieniem.
pogadał gdzie trzeba ,to tak jak za nieboszczki KOMUNY ,która jest obecna ,Karetki się kupuje ,a nie załatwia