Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie chcą, żeby Kaczyński i rząd PiS wyprowadzili Polskę z Unii Europejskiej. Protesty w całej Polsce - także w Bolesławcu
~~Biaława Papryka niezalogowany
12 października 2021r. o 17:06
kiedyś nauki pobierali w moskwie a teraz bruksela
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Barwinkowa Jasnota niezalogowany
12 października 2021r. o 20:04
Tusk liczy, że większość Polaków, to idioci, którzy oddadzą Polskę bez walki. To najprostsza bezkrwawa wojna. Na szczęście Polacy nie są dziwny czlowiek mi, szukają środka, coś między PIS, a PO. Nie warto myśleć o Hołowni, bo to Platforma bis. Chcę zamykać Turów i oddać Unii wszystko. Jego płacz nad konstytucją był żenujący, fałszywy i wyreżyserowany.

Zastosowana autokorekta

~~J23 niezalogowany
12 października 2021r. o 20:26
Ja popieram PO-EXIT.
~~Normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
12 października 2021r. o 20:30
- Nowak, Nowak...??
- Nie znam człowieka
~~Starozłoty Bodziszek niezalogowany
12 października 2021r. o 20:31
~~Barwinkowa Jasnota napisał(a): Tusk liczy, że większość Polaków, to idioci, którzy oddadzą Polskę bez walki. To najprostsza bezkrwawa wojna. Na szczęście Polacy nie są dziwny czlowiek mi, szukają środka, coś między PIS, a PO. Nie warto myśleć o Hołowni, bo to Platforma bis. Chcę zamykać Turów i oddać Unii wszystko. Jego płacz nad konstytucją był żenujący, fałszywy i wyreżyserowany.Zastosowana autokorekta

Między PiS a PO nie ma co wsadzić. To cały czas POPiS. Niezły popis dla maluczkich.
~~Siema niezalogowany
12 października 2021r. o 20:47
~~Iwona napisał(a): Nie chcą, ale takich sobie wybrali teraz wielce protestują . A niech was wyprowadzają bo dobrze było kasę brać z UE a teraz pousadzali całe swoje rodziny po spółkach w zarządach a jak jakiś Burmistrz się buntuje to szybko go zmieniają albo szukają haka na niego . Szkoda słów ale to wyście ich wybrali za 500 zł i trzynastki .

Wybierzemy inaczej i też będzie to samo. Ten temat nepotyzmu , kolesiostwa już przerabialismy za PO. Uroki demokracji , gdzie wszyscy promineci Europy są umaczani w afery. Rozgonić to towarzystwo w cholerę i tak co 10 lat aby się nie zasiedzieli
~~Siema niezalogowany
12 października 2021r. o 20:47
~~J23 napisał(a): Ja popieram PO-EXIT.
ja też
~~Płowobrunatny Tulipan niezalogowany
12 października 2021r. o 20:50
Dupa
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza