Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie chcą, żeby Kaczyński i rząd PiS wyprowadzili Polskę z Unii Europejskiej. Protesty w całej Polsce - także w Bolesławcu
~~kowal niezalogowany
10 października 2021r. o 19:46
Wyjaśnijcie mi bo nie kumam poleXtu chce ta Polska ze stolicą w Warszawie, czy ta Polska ze stolicą w Berlinie????????
Ten podział się pojawił wraz z powstaniem partii POpaprańców na którą dałem się nabrać do czasu jak -" zaczęli kręcić lody"- ale otrzeźwiałem jak stolicą stał się dla nich Berlin.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Stodrugi niezalogowany
10 października 2021r. o 19:47
Kiedyś chodziło się za Jezusem, a teraz za mikrusem... A ja sobie idę sam
~~Bordowa Frezja niezalogowany
10 października 2021r. o 19:55
~~Stodrugi napisał(a): Kiedyś chodziło się za Jezusem, a teraz za mikrusem... A ja sobie idę sam

No i idź bez Jezusa, krzyż na drogę ale bądź pewien bez Niego do dziury wpadniesz to tylko kwestia czasu a poza nim to tylko zatracenie.
~~ASDFGH niezalogowany
10 października 2021r. o 19:58
Kaczyński obiecał 500+ i tak się stało. Obniżenie emerytury esbekom też obiecał i tak się stało.Obniżenie wieku emerytalnego też obiecał i dotrzymał. Powiedział że pozostaniemy w Unii i pewnie tak będzie. Tusk mówi że wyjdziemy z unii ale nie ma obaw on przecież w życiu słowa prawdy nie powiedział. Teraz Tusk chodzi na parady antyunijne tylko nikt z unii nie chce wychodzić. A argument że konstytucja jest ważniejsza od wymysłów eurokołchozu jest nic nie warta. Niemcy Francja i wiele innych państw przyjęły takie same stanowisko w tej sprawie
~~Pomarańczowobrązowy Tamaryszek niezalogowany
10 października 2021r. o 20:00
~~kowal napisał(a): Wyjaśnijcie mi bo nie kumam poleXtu chce ta Polska ze stolicą w Warszawie, czy ta Polska ze stolicą w Berlinie????????
Ten podział się pojawił wraz z powstaniem partii POpaprańców na którą dałem się nabrać do czasu jak -" zaczęli kręcić lody"- ale otrzeźwiałem jak stolicą stał się dla nich Berlin.

Pacanie większe lody kręcą twoi PISo krec cy. Zejdz na ziemię ty ...ze zanim cię twoja partia wezmie bez mydła. Jezeli nie czujesz to juz cie biorą.... To nie zatwardzenie.....

Zastosowana autokorekta

~~Zbigniew niezalogowany
10 października 2021r. o 20:06
Jeśli ktoś wyprowadza Polskę z UE to właśnie targowica. Od kilku dobrych lat ubzdurała sobie że na spółkę z brukselskimi elitami przejmie władzę w Polsce. Nie lubię PiSu, ale tymi totalniakami wręcz wymiotuję.
~~Cynamonowy Aster niezalogowany
10 października 2021r. o 20:10
A kto na tych wałów głosował ?
~~ziko niezalogowany
10 października 2021r. o 20:13
KWI !!! KWI !!! KWI !!! PRAWDZIWI PATRYJOCI !!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy