~~Hr napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czarniawy Pigwowiec napisał(a):
Ty zakompleksiony wsiunie, załóż własną firmę i zobacz jak to się lata do Dubaju czy Singapuru, a dopiero potem pisz takie wysrywy, tluku pisowski.
Z takich "biznesmenów" jak ty ćwoku bez kultury, to mój dziadek na koń wsiadał.
~~Turkusowy Lilak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Hr napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czarniawy Pigwowiec napisał(a):
Ty zakompleksiony wsiunie, załóż własną firmę i zobacz jak to się lata do Dubaju czy Singapuru, a dopiero potem pisz takie wysrywy, tluku pisowski.
Ale twojej babki nie upilnował ,ojciec wie kto go spłodził ?
Z pewnością nie taki kasztan jak ty :) Wracaj lepiej do tyry, bucu, bo od takich filozofów lepiej w Polsce nie bedzie
~~Hr napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czarniawy Pigwowiec napisał(a):
Zastosowana autokorekta
~~Piernikowa Cieszynianka napisał(a): Tak się zastanawiam co Tusk ma na rządzących ,że tak wściekle go atakują - może kiedyś się dowiemy aczkolwiek kruk krukowi oka nie wydziobie. Nasz pan premier to tchórz ;kłamca i hipokryta człowiek bez zasad i honoru jak całą ta banda z pis-u. Bo ludzie nie kumają ,że oni rozdają pieniądze które im wcześniej ukradli. Rząd nigdy nie miał nie ma i nie będzie miał swoich pieniędzy. I jeszcze jedno człowiek rodzi się z prawem do wolności i dobrobytu i ci których wybieramy mają stworzyć im warunki do osiągnięcia tego celu.
Zastosowana autokorekta