~~dbl napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kruczoczarny Rokitnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~JACUZZA napisał(a): Pinokio jak i pozostali pisowce są zabezpieczeni finansowo na kilka pokoleń ..najwyżej dadzą nogę..a ty Polaku zapier…j za miskę ryżu..przecież już dawno o tym mówił…
I tak się to skończy miska ryżu na widoku .... bo chleb za drogi....
Dzisiaj byłem w Niemczech faktycznie wyznawcy PISu mają rację że w Niemczech też zdrożało ,olej z ostropestu który kupowałem dawniej za 8 zł dzisiaj zapłaciłem 9,20zł konserwa rybna lepsza jak w Polsce kupowałem za 3 ,20 zł dzisiaj zapłaciłem 3,70 zł czekolada kosztowała 4 zł dzisiaj 4,62 zł a wiecie pisowskie przygłupy ceny w Niemczech jakie były takie są tylko kurs euro w Polsce podskoczył i stąd wszystko jest droższe ,zapomniałem dodać litr oleju rzepakowego kosztuje 1,10 euro a w Polszy 10 zł czyli drugie tyle .
to siedź tam i nie przekraczaj granicy,jak ci tak źle w Polsce
~~Złocisty Styrakowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~dbl napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kruczoczarny Rokitnik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~JACUZZA napisał(a): Pinokio jak i pozostali pisowce są zabezpieczeni finansowo na kilka pokoleń ..najwyżej dadzą nogę..a ty Polaku zapier…j za miskę ryżu..przecież już dawno o tym mówił…
I tak się to skończy miska ryżu na widoku .... bo chleb za drogi....
Dzisiaj byłem w Niemczech faktycznie wyznawcy PISu mają rację że w Niemczech też zdrożało ,olej z ostropestu który kupowałem dawniej za 8 zł dzisiaj zapłaciłem 9,20zł konserwa rybna lepsza jak w Polsce kupowałem za 3 ,20 zł dzisiaj zapłaciłem 3,70 zł czekolada kosztowała 4 zł dzisiaj 4,62 zł a wiecie pisowskie przygłupy ceny w Niemczech jakie były takie są tylko kurs euro w Polsce podskoczył i stąd wszystko jest droższe ,zapomniałem dodać litr oleju rzepakowego kosztuje 1,10 euro a w Polszy 10 zł czyli drugie tyle .
to siedź tam i nie przekraczaj granicy,jak ci tak źle w Polsce
To ty wyp.....j z Polski sprzedawczyku pisowski .
~~Brawo PiS napisał(a): Teraz wiadomo dlaczego posły zrobili sobie takie duże podwyżki. Przy takich cenach żyć się nie da.
Ta inflacja to woda na młyn PiSiorstwa. Wysoka inflacja to wyższe ceny, i większy VAT. 56 podatków które wprowadzili w ciągu 6 lat to za mało trzeba grabić społeczeństwo cenami. Dziś widziałem cenę paliwa V-Power na stacji paliwowej za 6.50 zł za litr. Do świąt będzie po 7.50 za litr. A Qrdupla to nie obchodzi bo jeździ służbową limuzyną. Pamiętam jak w telewizji wyzywał poprzedni rząd o zmniejszenie akcyzy na paliwo. Gdy otoczony kamerami w osiedlowym sklepie robił zakupy i buczał że 2 miesiące temu te zakupy były 2.5 zł. mniejsze. Dziś przez 2 miesiące te ceny wzrastają o 25 zł.
Brawo PiS
~~Kasztanowoczerwony Winobluszcz napisał(a): Bolesławcem rządzą komuniści, to im podziękuj