~~Płowożółty Powój napisał(a): Jeszcze jak rządził ryży geszefciarz godził się na 7 Zeta za litr paliwa , dzisiejsza drożyzna to efekt lewackiej polityki brukseli,wiadomo że niemieckie kolonie takie jak nasz kraj odczują to najbardziej
Zastosowana autokorekta
~~tylko Unia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płowożółty Powój napisał(a): Jeszcze jak rządził ryży geszefciarz godził się na 7 Zeta za litr paliwa , dzisiejsza drożyzna to efekt lewackiej polityki brukseli,wiadomo że niemieckie kolonie takie jak nasz kraj odczują to najbardziej
Przygłupie niereformowalny jak rządziło PO w Europie był kryzys gospodarczy i tylko Polska przeszła suchą nogą przez ten kryzys , nie dopuścili do szalejącej inflacji jak to czyni twoja sekta i zaciera łapki bo inflacja zwiększa niby wpływy do budżetu ,chętnie pracuję w Niemieckiej Koloni za 2,5 tys ojro jak w krec anej Polszy za 2,5 tys zł Zastosowana autokorekta
~~Śliwkowa Sasanka napisał(a):Ktoś napisał: ~~tylko Unia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płowożółty Powój napisał(a): Jeszcze jak rządził ryży geszefciarz godził się na 7 Zeta za litr paliwa , dzisiejsza drożyzna to efekt lewackiej polityki brukseli,wiadomo że niemieckie kolonie takie jak nasz kraj odczują to najbardziej
Przygłupie niereformowalny jak rządziło PO w Europie był kryzys gospodarczy i tylko Polska przeszła suchą nogą przez ten kryzys , nie dopuścili do szalejącej inflacji jak to czyni twoja sekta i zaciera łapki bo inflacja zwiększa niby wpływy do budżetu ,chętnie pracuję w Niemieckiej Koloni za 2,5 tys ojro jak w krec anej Polszy za 2,5 tys zł Zastosowana autokorekta
I zostań u niemiaszka za ojro i tu nie wyj.
Ty fiucie możesz mnie pocałować w du-pę taka szmata nie będzie pi pieprzyć gdzie mam mieszkać ,za 2 lata wasza sekta zostanie oderwana od koryta a ja nie będę sprzedawał pięknego domu który wybudowałem za Tuska .