Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nie będzie Marszu Niepodległości.

~~Rudawa Kokoryczka niezalogowany
29 października 2021r. o 14:55
Marsz będzie, na czele Piotrowicz i zaproszeni goście - Orban z Salvinim.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółty Kroplik niezalogowany
29 października 2021r. o 15:56
Horus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Łubinnik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): Słusznie ...
dosyć burd na ulicach ,dosyć nacjonalistycznych wrzasków...

zresztą jest pandemia i jak chcecie sobie maszerować to zróbcie to sobie ''zdalnie''...hahaha

taki "mądry" jesteś? Dlaczego tych "mądrości" nie oznajmiałeś na marszach kobiet? Covida nie było? wulgarnych wrzasków? Czy po prostu piszesz żeby pisać?

widzisz jaki jesteś cieniutki ?
otóż kiedy protestowały kobiety nawet tutaj na forum pisałem że zamiast '' krec ...pis'' co uważałem i nadal uważam za wulgaryzm pisać ''pieprzyć piss''

i jeszcze jedno o ile takie coś do ciebie dociera...
za uzywanie wulgaryzmów w przestrzeni publicznej kodeks przewiduje mandat karny ...
za wrzaski nawiązujące do zachowań skrajnie nacjonalistycznych kodeks mówi nawet o odpowiedzialności karnej ...

przekonał się o tym niedawno wasz faszyzujący jawnie niejaki Międlar...
zapadły juz w jego sprawie wyroki skazujące a kilka kolejnych spraw się toczy...

więc twoje porównanie zachowania kobiet do zachowania międlarów czy bąkiewiczów jest głupie...
Zastosowana autokorekta

Tylko że takich d.e.b.i.l.i jak międlar czy bąkiewich w skali kraju jest jak na lekarstwo a na marszu niby to kobiet darli się nawet małolaci wkręceni przez takich min. jak sas.
~~pero niezalogowany
29 października 2021r. o 16:01
Marsz na pewno się odbędzie. I nie będzie to jak byś chciał horusiku marsz z czekoladowym orłem i pod flagami LBGT.
~~8 gwiazdek niezalogowany
29 października 2021r. o 16:11
~~pero napisał(a): Marsz na pewno się odbędzie. I nie będzie to jak byś chciał horusiku marsz z czekoladowym orłem i pod flagami LBGT.

Będzie to marsz Bąkiewiczów którzy w jednej ręce będą trzymać różaniec a w drugiej kij do bejsbola którym będą napier - dalać lewaków i tych z LGBT
13926
qwax_
29 października 2021r. o 16:27
Horus napisał(a):
za wrzaski nawiązujące do zachowań skrajnie nacjonalistycznych kodeks mówi nawet o odpowiedzialności karnej ...

Za zachowania nacjonalistyczne są paragrafy?? Gdzie?
I nie stawiaj znaku równości pomiędzy nacjonalizmem i faszyzmem.
Różnica między nimi jest jak między krzesłem i krzesłem elektrycznym :)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~~Kasztanowa Kokoryczka niezalogowany
29 października 2021r. o 16:30
Faszyści też będą?
~~Brunatnoceglasta Robinia niezalogowany
29 października 2021r. o 17:49
~~Kasztanowa Kokoryczka napisał(a): Faszyści też będą?

Tak. Jak będzie tęczowa lewacka kontrmanifestacja to będzie w niej mnóstwo faszystów. W zasadzie chyba sami faszyści.
22258
#Horus nieaktywny
29 października 2021r. o 17:50
qwax_ napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a):

Za zachowania nacjonalistyczne są paragrafy?? Gdzie?
I nie stawiaj znaku równości pomiędzy nacjonalizmem i faszyzmem.
Różnica między nimi jest jak między krzesłem i krzesłem elektrycznym :)

owszem są ...pisałem o Międlarze ...

pisałem o skrajnym nacjonaliźmie więc znak równości istnieje ...
nie zobaczysz żadnej różnicy pomiędzy krzesłami jeśli do tego zwykłego podłączysz prąd...

zapewnianie dzisiaj że polski nacjonalizm w wydaniu Bąkiewicza to tylko dążenie do czucia się Polakiem jest tak głupie jak tępa jest gęba samego Bąkiewicza...
czy jego pozy i facjata nie przypominają ci czasem Benita?...;D
obejrzyj kilka zdjęć ...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.