Horus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Błękitnozielony Łubinnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): Słusznie ...
dosyć burd na ulicach ,dosyć nacjonalistycznych wrzasków...
zresztą jest pandemia i jak chcecie sobie maszerować to zróbcie to sobie ''zdalnie''...hahaha
taki "mądry" jesteś? Dlaczego tych "mądrości" nie oznajmiałeś na marszach kobiet? Covida nie było? wulgarnych wrzasków? Czy po prostu piszesz żeby pisać?
widzisz jaki jesteś cieniutki ?
otóż kiedy protestowały kobiety nawet tutaj na forum pisałem że zamiast '' krec ...pis'' co uważałem i nadal uważam za wulgaryzm pisać ''pieprzyć piss''
i jeszcze jedno o ile takie coś do ciebie dociera...
za uzywanie wulgaryzmów w przestrzeni publicznej kodeks przewiduje mandat karny ...
za wrzaski nawiązujące do zachowań skrajnie nacjonalistycznych kodeks mówi nawet o odpowiedzialności karnej ...
przekonał się o tym niedawno wasz faszyzujący jawnie niejaki Międlar...
zapadły juz w jego sprawie wyroki skazujące a kilka kolejnych spraw się toczy...
więc twoje porównanie zachowania kobiet do zachowania międlarów czy bąkiewiczów jest głupie...
Zastosowana autokorekta
Tylko że takich d.e.b.i.l.i jak międlar czy bąkiewich w skali kraju jest jak na lekarstwo a na marszu niby to kobiet darli się nawet małolaci wkręceni przez takich min. jak sas.
~~pero napisał(a): Marsz na pewno się odbędzie. I nie będzie to jak byś chciał horusiku marsz z czekoladowym orłem i pod flagami LBGT.
Horus napisał(a):
za wrzaski nawiązujące do zachowań skrajnie nacjonalistycznych kodeks mówi nawet o odpowiedzialności karnej ...
~~Kasztanowa Kokoryczka napisał(a): Faszyści też będą?
qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a):
Za zachowania nacjonalistyczne są paragrafy?? Gdzie?
I nie stawiaj znaku równości pomiędzy nacjonalizmem i faszyzmem.
Różnica między nimi jest jak między krzesłem i krzesłem elektrycznym :)