Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nie będzie Marszu Niepodległości.

~~Zielony Suchodrzew niezalogowany
29 października 2021r. o 18:04
szambelan i jaśnie panującą kasta z warszafki to cienkie bolki i nie zablokują takiej imprezy, jedynie może to zrobić nowopowstałe homokomando he he
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
13926
qwax_
29 października 2021r. o 18:42
Horus napisał(a):
owszem są ...pisałem o Międlarze ...

pisałem o skrajnym nacjonaliźmie więc znak równości istnieje ...
nie zobaczysz żadnej różnicy pomiędzy krzesłami jeśli do tego zwykłego podłączysz prąd...

zapewnianie dzisiaj że polski nacjonalizm w wydaniu Bąkiewicza to tylko dążenie do czucia się Polakiem jest tak głupie jak tępa jest gęba samego Bąkiewicza...
czy jego pozy i facjata nie przypominają ci czasem Benita?...;D
obejrzyj kilka zdjęć ...;D

Na podstawie jednej czy dwóch osób oceniasz cały Marsz Niepodległości.
Zapomniałem już, że ty wszędzie faszystów widzisz.
To już wolę twoje "dyskusje" z sołtysem ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
22258
#Horus nieaktywny
29 października 2021r. o 20:35
tak...
bo to sa tzw. ''twarze'' tych marszów...
inni po jednej Lempart oceniają całość więc co w tym dziwnego że ja to przenoszę na wszystkich tzw. ''narodowców'' ?
na dodatek przypominam ci że ja nie zapomniałem o tych gościach ''honorowych '' jakich zapraszają ci nasi polscy ''patrioci'' ...np. Benito ;D Fiore ...

jeśli na marszach widzę flagi FN to co mam myśleć?

i nie przesadzaj...nie widzę wszędzie faszystów tylko tam gdzie faktycznie daje się ich zauważyć...;D
~~Śliwkowy Sit niezalogowany
30 października 2021r. o 8:12
Horus napisał(a): tak...
bo to sa tzw. ''twarze'' tych marszów...
inni po jednej Lempart oceniają całość więc co w tym dziwnego że ja to przenoszę na wszystkich tzw. ''narodowców'' ?
na dodatek przypominam ci że ja nie zapomniałem o tych gościach ''honorowych '' jakich zapraszają ci nasi polscy ''patrioci'' ...np. Benito ;D Fiore ...

jeśli na marszach widzę flagi FN to co mam myśleć?

i nie przesadzaj...nie widzę wszędzie faszystów tylko tam gdzie faktycznie daje się ich zauważyć...;D

To popatrz w lustro .
22258
#Horus nieaktywny
30 października 2021r. o 9:33
Gdyby nie było zgromadzenia cyklicznego zawsze można przejść jako zwykłe zgromadzenie lub w ostateczności jako zgromadzenie spontaniczne. Ostatecznie to nie władze Warszawy ani nie sąd decyduje o tym, co się dzieje na ulicy, tylko po pierwsze organizatorzy wydarzenia, a po drugie władze państwa polskiego, którym podlega policja – powiedział poseł.

''– Ze strony władz państwa polskiego nie spodziewam się, żeby w tym roku chciały uniemożliwić przejście marszu, więc myślę, że niechętne Marszowi Niepodległości media czy politycy, jak Rafał Trzaskowski jeszcze przez kilka dni troszkę poszumią, po czym Marsz Niepodległości przejdzie. Oby przeszedł zupełnie spokojnie, żeby nie było żadnych prowokacji, czy incydentów – stwierdził Krzysztof Bosak.''

przecież to twoi kolesie zawsze wywołują burdy i często to oni są zatrzymywani przez Policję ...
zawsze są ''zadymy'' i tak będzie i w tym roku...

jak traktować zapowiedź ze marsz i tak pójdzie pomimo zakazu?
ale ok.
tylko jak się podejdzie do pandemii i temu ze maksymalna ilość osób to 150 ?
będą odstępy ? ...bąkiewicz tego będzie pilnował?

o maski jestem spokojny bo będą ...kominiarki...;D
~~Milioner Donald TUSK niezalogowany
30 października 2021r. o 11:34
Ty jeszcze nie w Niemczech , no Marsz Niepodległości w POLSCE . Qurwa mać jaki
prawem . Na kolana POmyleni pachilki niemcom służyć jak ja całe życie .
~~Fur deutschland Dla Niemców rafalek niezalogowany
30 października 2021r. o 11:47
Uspokajam wszystkich żadnego marszunie będzie ,puki ja żyje , niemcom trzeba służyć wiernie jak ja i cała moja partia .
~~Kobaltowa Miodunka niezalogowany
30 października 2021r. o 16:52
To nie był żaden "marsz niepodległości" tylko faszystowska, nacjonalistyczna hucpa !
Podobnie zaczynały się marsze brunatnych koszul za zachodnią granicą.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza